Unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale momentului, HTC One, are parte de un update software care aduce noua plaftormă Android 4.2 Jelly Bean și actualizări pentru interfața Sense . Am făcut actualizarea (via) și se mișcă excelent. De asemenea, vă prezint mai jos câteva accesorii pentru HTC care mi-au plăcut. Cred că un astfel de smartphone merită și husă de protecție și suport de mașină la câți bani dai pe el.

HTC One 4.2.2 update
HTC One 4.2.2 update

HTC One mi-a venit la teste de data asta de la Vodafone. Pentru mine este unul din cele mai bune terminale Android disponibile la ora actuală, pe același nivel cu Galax S4, Xperia Z sau Optimus G. Mi-a plăcut faptul că s-au străduit să facă ceva diferit de restul lumii. Cred că are cel mai bun design la nivel de smartphone în acest moment. Sigur, mi-ar fi plăcut ca performanțele camerei foto să fie pe măsura inovației, dar din păcate nu sunt. Pozele sunt ok pentru utilizarea pe Facebook sau Instagram, dar cam atât.

Performanța hardware este excelentă și interfața are o viteză de răspuns mai bună ca la S4 sau Xperia Z. Ecranul este excepțional. Dar și în cazul HTC ai neapărată nevoie de un acumulator suplimentar ca să treci ziua.

Actualizarea software la Android 4.2.2 și noua versiune Sense a fost rapidă și ușor de realizat. Mi-a cerut evident să conectez telefonul la priză, pentru că pe baterie s-ar putea să ai erori.

HTC One update

Totul a mers bine și telefonul se mișcă excelent.
HTC au ascultat plângerile utilizatorilor legate de interfața Sense și apoi Android 4.2.2 aduce o serie întreagă de îmbunătățiri față de 4.1.x. Cu alte cuvinte, vă recomand să faceți actualizarea dacă este disponibilă.

Accesorii pentru HTC One

Am primit de la MobileDirect.ro două huse speciale pentru HTC One, una CUBZ care protejează spatele și arată interesant, dar și una făcută tot de ei, dar din piele ecologică, albă, care oferă mai multă protecție pentru telefon prin design-ul flip. Arată într-un mare fel și ferește terminalul de eventualele neplăceri. Mai multe detalii vedeți în galeria foto de mai jos…