HTC One mi-a lasat o impresie foarte buna, iar pozele sunt foarte bune in ciuda luminii proaste de la stand, chestie la care nu ma asteptam, sincer 🙂 Telefonul arata excelent, display-ul e superb, sta bine in mina si cred ca are toate atuurile unui succes. Ramane de vazut cum sta si la capitolul autonomie, deocamdata le-am vazut doar conectate la priza.

HTC One - hands on
HTC One – hands on

Toate detaliile tehnice ale HTC One sunt aici. Principala noutate este camera foto, de-aia m-am straduit sa fac o serie de poze cu ea si am si filmat. Am auzit numai cuvinte de lauda privind aplicatiile de editare foto/video anuntate de HTC. Pozele au iesit foarte bine. Am urcat cateva pe Picasa, dar filmul nu a urcat pe Youtube, netul mergea greu la HTC. Parea ca e incarcat, dar nu merge. Am pus intai poza – click pe imagine pentru marire.

htc one sample photo
HTC One sample photo

Problema ar fi cu dimensiunile pozelor. Au maxim 1100×600 de pixeli si 500K, cam putin pentru un smartphone de ultima generatie. Sper sa fi fost ceva din setari si sa se poata modifica. Nu am cercetat problema si pe moment nu m-am uitat la setari legate de dimensiunile pozelor.

Performanta hardware a fost foarte buna, ca de obicei, peste orice competitor. Nu am vazut deloc in benchmark-uri comparatie intre telefoanele de ultima generatie – One, Xperia Z sau G Pro. Fiecare a iesit primul fata de alte modele mai vechi, o sa mai lucrez la asta 🙂

Abia astept sa testez HTC One in Romania.

P.S. Daca nu mai scriu nimic azi e din cauza ca mi-a crapat, iar, laptopul. Am sa revin cu toate informatiile asap. Am nevoie de un laptop rugged si usor. Gen Toughbook…

Galerie foto

Video

Am filmat doar un benchmark cu el.