Încep înscrierile la Innovation Labs 2022, vă puteți înregistra aici. Urmăresc acest eveniment dedicat start-up-urilor locale din 2014. Este foarte bine că merge mai departe, chiar și în contextul actual.

Datele limită de înscriere pentru participarea la hackathoanele acestei ediții de program sunt:

  • 11 Martie, pentru hackathoanele din 12-13 Martie, din Cluj-Napoca și Timișoara;
  • 17 Martie, pentru hackathoanele din 19-20 Martie, din Sibiu și București;
  • 18 Martie, pentru hacathonul din 19-20 Martie, din Iași;

Ediții în București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara

Innovation Labs este cel mai longeviv program universitar de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători. A fost lansat în 2013 în cadrul Universității Politehnica din București și a lansat numeroase firme de succes. Programul se reia în 2022 și organizatorii invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să participe la etapa de selecție pentru intrarea în program, desfășurată în luna martie.

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți, specialiștilor din industrie și cercetătorilor care își doresc să experimenteze dezvoltarea unui produs de tehnologie. Vă oferă accesul la un program de accelerare, alături de o comunitate de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în tehnologie și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie – iulie 2022 în cele cinci centre regionale. Pot fi înscriși de oriunde din țară.

Programul este deschis tinerilor din toate universitățile, Innovation Labs fiind implementat în cele cinci orașe alături de 17 parteneri academici principali:

  • București – Universitatea POLITEHNICA, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Academia de Studii Economice;
  • Brașov – Universitatea Transilvania;
  • Cluj-Napoca – Universitatea Babeș–Bolyai, Universitatea Tehnică, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară;
  • Constanța – Universitatea „Ovidius”;
  • Iași – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”;
  • Sibiu – Universitatea „Lucian Blaga”;
  • Timișoara – Universitatea Politehnica, Universitatea de Vest;
  • Oradea – Universitatea din Oradea;

Programul Innovation Labs celebrează al zecelea an de activitate, fiind cel mai longeviv program de educație antreprenorială de tip pre-accelerator din mediul universitar românesc. De-a lungul anilor, în jurul programului s-a dezvoltat o comunitate națională de mari dimensiuni, cuprinzând atât ambasadori Innovation Labs în fiecare universitate parteneră, cât și absolvenți ai acestor universități, profesioniști din industria IT, specialiști din ecosistemul mai larg de antreprenoriat inovativ, investitori, antreprenori, actori din administrația publică și leadership de top din cadrul unora dintre cele mai mari corporații active pe piața din România.

Mergeți direct la înregistrare aici.