iPhone 4S – ne vedem la lansare

Vodafone sunt primii care anunță un eveniment dedicat lansării iPhone 4S, pînă la ora asta pare să fie singurul organizat în România. Am apucat să cofirm participarea, așa că ne vedem acolo, împreună cu niște bloggeri precum Cabral, Manafu, Chinezu, Costin, Piticu, Adrian Ciubotaru, Alex Negrea, Victor Kapra, Bogdan Petre, NWRadu și alții. Sper să vină și Arhi.

iPhone 4S

iPhone 4S

Oficial, lansarea iPhone 4S va fi pe 11.11.11, la ora 0-00. Exact la aceeași oră îl lansează toată lumea.

Vodafone a organizat evenimentul în Plaza România, magazinul operatorului de la etajul 1 – seara de la 22-00. Interesant este că primii clienți iPhone 4S din acea noapte vor avea o reducere specială și vor primi și un cadou surpriză.

Despre prețul iPhone 4S în oferta Vodafone, v-am scris deja, dar dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre ofertă, ele sunt aici.

Citește despre tehnologiile inventate de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

Cred că telefonul Apple este deja suficient de cunoscut pentru toată lumea.  Sunt curios cât de mare va fi coada pentru iPhone 4S în Plaza.


2 comentarii
 1. 1
  bbcversus says:

  Tin sa va spun ca nu sunt primii si nici singurii ce au eveniment de lansare iPhone 4S la noi, Orange au anuntat de cateva zile bune chiar la ei pe site evenimentul:
  „Iar dacă vrei să fii chiar primul care il are, te invitam joi la evenimentul de lansare: ora 22:00, Grand Cinema Digiplex, Mall Baneasa. Te asteptam sa descoperi noul iPhone 4S. Apoi, vino sa ridici comanda ta din Orange shop Baneasa, de la 24:00.”
  Eu zic ca reclamele astea gen „singurul”, exclusiv si asa mai departe nu isi au rostul, oricat cascaval ar da cei de la Voda…si macar de ar avea preturile bune…

 2. 2

  Nu au anunțat nimic, altfel ar fi fost pe blog 🙂

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *