Crucișătorul este impresionant pentru orice pasionat de nave, arme și tehnologie. USS Monterey este varianta mobilă a scutului anti-rachetă de la Deveselu, are la bord rachete cu care poate contracara o rachetă balistică cu încărcătură nucleară, dacă e cazul. Ba între timp se poate lupta și cu alte nave, avioane, submarine. Nu vă lăsați păcăliți de echipamentele de la bord, nava are 21 de ani. Dar a fost modernizată și acum are armament de ultimă generație. Rachete Tomahawk, torpile, ba chiar torpile care pot fi lansate în aer. Plus tunurile foarte versatile, câteva mitraliere de mare putere și armament ușor, că doar s-au bătut cu pirații din Africa.
Am fost în cabina de control a căpitanului, dar și în centrul de comandă militară, apoi am văzut și lansatoarele de rachete și am admirat tunurile. Am lăsat pozele mai mari să vă bucurați de ele!

USS Monterey

Click pe poză pentru mărire!

 

Bricul Mircea vs USS Monterey :-)
Bricul Mircea vs USS Monterey 🙂

Nava este de mărimea unui bloc de 4 etaje, din cel cu garaje la parter. Pe puntea de comandă mă simțeam fix ca la ai mei acasă, la etajul patru. Cu tot cu radare, este mai mare decât un bloc. Oricum, imens de lung.

ads
USS Monterey - arme
USS Monterey - arme

Este plină de arme, absolut impresionant. Revin cu detalii tehnice mâine dimineață.

USS Monterey - cabina căpitanului
USS Monterey - cabina căpitanului

Centrul de comandă militar, situat sub punte, bine protejat. Este exact ca în filme.

USS Monterey - centrul de comandă
USS Monterey - centrul de comandă

Merită să vedeți toată galeria foto!

USS Monterey - tunuri
USS Monterey - tunuri

Galeria foto

[nggallery id=202]