Cabral Ibacka mi-a povestit despre gadgeturile lui, dar și despre pasiuni. Nu întâmplător are iPhone, iPod și MacbookPro, dar folosește la fel de intens și computerul cu Windows. Camera foto este un Nikon D90. Pasionat de  “orice are motor”, Cabral a descoperit însă și bicicleta, am promisiunea că o să avem și o poză cu ea, în curând. Pînă atunci am ilustrat  cu o poză de la Biz SMS Camp 2011.

 

Cabral & Dan Dragomir la Biz SMS Camp 2011 - zoso.ro
Cabral & Dan Dragomir la Biz SMS Camp 2011 - zoso.ro

Poza este de aici.

“Dacă mă întrebi ce mi-e cel mai util… mă împart între laptop si telefon”, povestește Cabral. “Acum am un 4S, înainte am avut tot iPhone. De ce? Nu voi porni acum lupta dintre Andoid și iOS, ne-ar lua câteva săptămâni să le spunem pe toate. Eu l-am ales pentru că mă înțeleg mai bine cu iOS-ul…”, a adăugat el.

Cabral are un Macbook cu display de 15″, dar și un desktop destul de puternic, înțeleg că este cu Windows. “Pe win fac montaj video, pe Mac fac muzică…”, spune el. Player-ul este un iPod vechi de vreo 3 ani, de 160GB. “N-am nevoie de altceva…”

Laptopul ideal? “Depinde ce faci cu el… dacă vrei portabilitate eu zic să alegi unul dintre modelele noi de la Asus, fac spectacol. Dacă vrei anumite programe… așa cum am eu nevoie de Logic, atunci te cocoți pe-un Mac. Idealul este, evident, ușor, groaznic de puternic și ieftin. Dar încă nu s-a inventat…”, adaugă Cabral.

Camera foto Nikon D90 este dotată cu o trusă de obiective destul de vastă. “Mai am nevoie de un super-angular, dacă tot mă întrebi”, notează Cabral. Și am un Nex5 de la Sony pe care nu mai știu cui i l-am dat împrumut. Vă dau eu un link spre arhiva lui de fotografii de pe blog.

“La pasiuni intră cam orice utilaj cu motor. Și noua mea biclă (o să-ți dau o poză). Și orice e electronic și conectabil, cu fir sau firless”, spune Cabral.