Știu că în clipa asta sunt niște mișcări de trupe în industrie și sunt oameni buni care caută locuri de muncă în IT cu salarii mari. Există o șansă pentru fiecare, compania americană de recrutare Crossover intră pe piața din România și promite salarii de 8.000 de dolari pe lună.

locuri de munca in IT

Compania va recruta cel puțin 1000 de programatori, arhitecți software, manageri și experți financiari.

Locuri de muncă în IT

Un arhitect software cu experiență va primi între 5.000 și 8.000 de dolari pe lună și va lucra în special pentru companii din SUA. Modelul pe care îl aduce Crossover este cel de “remote work”, permițând oamenilor să aleagă locul de unde vor să lucreze, cu program flexibil și fără a trebui să se deplaseze la birou. Mai mult, bugetul alocat fiecărei poziții este același indiferent de țara din care provin candidații, ca atare această ofertă este foarte competitivă raportat la salariile din România.

Pozițiile Crossover sunt deschise la nivel global, compania propunându-și să găsească acel 1% top  talent din lume. Procesul de selecție este foarte strict și se bazează pe o serie de probe specifice fiecărui rol, menite să descopere abilitățile și cunoștințele candidaților.

România a intrat în atenția Crossover după ce mai mulți profesioniști români au aplicat la diferite poziții deschise internațional, iar o parte dintre ei s-au dovedit a fi cei mai buni. În plus, studiile efectuate asupra pieței de IT din România au demonstrat un potențial foarte mare, țara noastră fiind deja recunoscută internațional pentru specialiștii în programare.

CEO-ul Crossover, Andy Tryba, se va află în București în perioada 11-13 noiembrie, pentru a discută strategia pentru România cu viitorul Country Manager și strategia pentru Europa de Est cu directorii generali din mai multe țări vecine. Vineri va organiza o întâlnire informală cu cei interesați să aplice pentru pozițiile deschise.

Crossover, cu sediul central în Austin, Texas, este prima companie care aduce în România modelul de lucru 100% remote. Vrem să aducem împreună cei mai buni oameni din lume și să îi plătim la fel, indiferent unde locuiesc. Până în prezent, Crossover a reunit oameni din 51 de țări și 1150 de orașe. Următorul pas este să adauge echipei 1000 de specialiști din România.

Acest articol face parte dintr-o campanie de promovare Crossover.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!