Imposibil de ratat prima campanie a lui Chinezu, împreună cu BCR și Revista Biz. Concursul este deschis bloggerilor (în ziua de azi, cine nu e blogger?), iar premiile sunt motivante, zic eu. E de notat și faptul că n-au mers pe un model de campanie deja fumat și dau bloggerilor posibilitatea să își dea cu părerea despre un produs nou. Cred că vor reuși să strângă rapid mult feedback, eu cel puțin am câteva idei pe care vreau să le povestesc într-un material despre refinanțare, pe care am să-l înscriu și în concurs, nu de altceva, doar să fi citit.

Premiile ar fi așa:
– Premiul 1: 1500 de euro
– Premiul 2: două premii – iPad de 16 G
– Premiul 3: opt premii – telefoane HTC

În total 11 fericiți după o campanie de o lună: 6 iunie – 4 iulie.

Cum participi? Trimiți un mail la contact at blogalinitiative.ro – îi anunți că vrei să participi. După confirmare, vei primi un mail cu produsul BCR și ce anume trebuie să comentezi despre el.

Se punctează textul – respectarea cerințelor din docoment – cu pînă la 15 puncte. Dacă adaugi pe blog un banner sau widget, iei alte 10 puncte. Iar dacă folosești #refinantare pe Twitter, iei 2 puncte, chestie care se aplică și pe Facebook, dacă menționezi “refinantare BCR”.

Juriul este format dintr-un reprezentant al Blogal Initiative, un reprezentant al Revistei Biz, partener oficial al proiectului și un reprezentant al BCR.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 6 iulie.