Prietenii nostri de la Kaspersky (salut!) apeleaza la alti prieteni ai nostri (iarta-ma, dar nu e vina mea!) pentru un comunicat de presa. Uneori imi pare rau ca nu mai exista URZICA, acest titlu s-ar fi incadrat perfect in revista. Citez: “Primul cal troian care tinteste o banca din Romania”.

 

Vaca

Cum dumnezeu sa intitulezi un comunicat asa? In primul rand, titlul reprezinta o afirmatie, unde este verbul? In al doilea rand, sa ma ierte dumnezeu, dar nu cred totusi ca este “primul” cand vine vorba de banci. In al treilea rand, v-am avertizat asupra acestui programel inainte de Kaspersky si fara sa am vreun antivirus de-al lor. Deci nu e un subiect pe care sa faci comunicare.

Mai am o precizare pentru Kaspersky si PremiumPR. Cred ca totusi pentru Trojan Horse era suficienta aproximarea “Troian” sau asa ceva. Este foarte foarte aiurea sa spui ca “un cal ataca o banca”.  Bad Karma…

Stiu, sunt prea rautacios.

Mai am un mesaj  pentru Raiffeisen Bank si alte banci romanesti in aceeasi situatie: atata timp cat nu comunicati clar faptul ca “aceste mailuri NU provin de la banca“, asteptati-va la si mai multe cazuri de acest gen. Dar in fond, ce le pasa lor de banii clientilor? Ce le pasa de clienti in general?

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !