Pentru a-si promova mai bine clientii, unele firmele de PR au clonat popularul site comunicatedepresa.ro si acum trimit si ei multe materiale pe post de comunicate, insa avand grija sa strecoare printre ele si comunicatele despre clientii lor.

Bun, e ok, chiar daca mi-au bagat adresa in lista fara sa ma intrebe si fara sa ma scoata din lista cand am cerut acest lucru. Ok, sa trecem si peste asta si sa ajungem la ce vrea sa zica titlul. Pentru a capata cat de cat vizibilitate, aceste firme fantoma trimit multe junk-mailuri pe post de comunicate. Si acum vine exemplul concret.

Editura C.H. Beck la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică Braşov
Bucuresti 2007/03/21
Editura C.H. Beck a pregătit pentru vizitatorii Târgului Internaţional de Carte de la Brasov o bogată ofertă de carte juridică şi lansarea a trei cărti din seria Relaţii Internaţionale

Ce e gresit aici? Pai iaca ce e gresit aici. Ca e din MARTIE 2007 mai PAPAGALILOR! sau ca sa citez din text, s-ar putea sa fie chiar din 2006: Lansarea se va organiza pe 23 martie 2006, ora 12.30 în Aula Magna a Universităţii Transilvania din Braşov.

Cat de disperat sa fii sa trimiti asa ceva pe post de comunicat??

Preț bun zilele astea pentru Huawei P8 Lite ->>>