Campania “Împarte o Cola…” a fost realizată cu ajutorul unor echipamente de imprimare HP, mai exact cu sistemele Indigo WS6000 Digital Presses. Sigur, mi se pare o campanie stupidă de câte ori văd mesajul “Împarte o Cola cu Azorel” sau alte nume similare, dar pe de altă parte recunosc că este simpatic când dai peste nume cunoscute. Nu mi-am făcut încă o părere definitivă. Echipamentele HP au susținut crearea a circa 800 de milioane de etichete personalizate.

HP Indigo WS6000 Digital Presses
HP Indigo WS6000 Digital Presses

Opt companii convertoare de etichete din Europa au coordonat producția de etichete personalizate pe imprimantele HP Indigo WS6000 series Digital Presses. Imprimantele au funcționat 24 de ore pe zi, timp de aproximativ trei luni, pentru a produce toate aceste etichete.

În plus, pentru a asigura menținerea aceleiași culori specifice mărcii Coca-Cola pe toate utilajele, HP Indigo a conceput un tuș roșu nuanța Coca-Cola. Acest tuș a servit ca punct de referință pentru toate tehnologiile convenționale și digitale de imprimare din cadrul campaniei.

Rămâi la zi cu gadgeturile și tehnologia

* trebuie completat
Formatul

Vezi cum arată