TreeWorks lansează astăzi noua versiune a platformei Zelist Monitor, cel mai complex şi mai utilizat instrument de monitorizare social media de către agenţiile de comunicare din România. Dacă nu ați reușit pînă acum să vă jucați cu ea, v-o recomand. Am testat prima versiune și este extraordinar de utilă, iar acum abia aștept să mă joc cu noua variantă. Informația este via Manafu.

Zelist Monitor

Zelist Monitor

Zelist Monitor împlinește un an. Ei zic că au schimbat interfeţa de utilizare, au adăugat surse social media noi şi sunt implementate tool-uri radical îmbunătăţite.

Citez:
Noua platformă permite măsurarea impactului mesajului (vizitatori potenţiali) şi nivelul de viralizare (preluări pe blogurile româneşti, pe Facebook şi pe Twitter). Se estimează astfel numărul de vizitatori potenţiali care sunt expuşi mesajului, luând în calcul atât diseminarea primară a informaţiei, cât şi diseminarea secundară cauzată de propagarea mesajului în blogosferă, pe Facebook şi pe Twitter.

De asemenea, Zelist Monitor oferă acum date demografice despre cei care poartă conversaţii în social media cu privire la un anumit subiect, precum şi distribuţia lor pe regiuni geografice.

Rămâi la zi cu gadgeturile și tehnologia

* trebuie completat
Formatul

Vezi cum arată