Am tot avut probleme cu stocarea fotografiilor și mutarea lor de pe camera foto pe smartphone, pe tabletă, pe laptop. Sau invers, de pe dispozitiv pe cameră pentru a utiliza moduri speciale de editare. Am aplicație, am cameră foto cu WiFi, se poate conecta telefonul sau tableta pentru a transfera poze. Dar nu merge pe laptop. Sau dacă sunt la un târg precum IFA, se conectează prea multe echipamente și conexiunea cu telefonul dă chix. Plus că aplicația nu știe să încarce fotografii pe cameră. Doar să descarce. Am rezolvat mai simplu.

Micro SD 64 GB

Mi-am luat un card de memorie Gotta Micro SD de 64 GB, care are în pachet un adaptor de card SD, perfect pentru camera foto. De asemenea , am luat un card de 32 de GB, care are în cutie un adaptor de USB. Așa că am soluția perfectă pentru transferul de poze de pe un device pe altul, sunt carduri de clasa 10, viteza de scriere este 30Mbps, nu am avut probleme la fotografiere sau filmare. Într-adevăr , sunt unele și mai rapide.

Dar trebuie luat în calcul și prețul, pentru că în ziua de azi sunt cam scumpe toate accesoriile. Un card de 64GB a fost 140 de lei, iar cel de 32GB cam 66 de lei. Una peste alta am rezolvat și problemele generale pe care le aveam la expoziții cu volumul mare de fotografii și filme. La IFA Berlin nu am reușit să umplu cardul de 64GB.

Mă gândesc pentru Black Friday să urmăresc să iau carduri de 128GB. Dar cred că o să am probleme cu unele device-uri care au cititorul deja limitat.

 

Galerie foto