Muzică gratis, nelimitat. Mă știți pe mine, sunt fan Zonga încă de la lansare, mi se pare cel mai modern mod de a avea acces la milioane de melodii din lumea întreagă direct pe smartphone, tabletă sau computer. Și sincer, cel mai simplu și cel mai accesibil mod de a accesa muzica favorită în mod legal.

Muzică gratuit și nelimitat în aplicația Zonga pentru utilizatorii Cartelei Vodafone (P)
Muzica nelimitata, gratuita, la Cartela Vodafone prin Zonga

Muzică gratis în oferta Vodafone

Astăzi vorbim de o super-ofertă la Cartela Vodafone, în care oferă acces nelimitat, gratuit, timp de 1 an de zile la aplicația Zonga powered by Vodafone pentru toți clienții care folosesc cartela Vodafone și este activă, cu singura condiție să nu intre în perioada de grație timp de un an de zile. Este pentru prima dată când un operator telecom oferă muzică digitală gratuit, nelimitat, pentru toți utilizatorii prepaid, care abia au primit și acces la rețeaua 4G, ceea ce constituie un avantaj. Atenție! Oferta Vodafone este valabiă pînă la 31 decembrie, deci dacă vă place Zonga și vreți această ofertă este momentul să acționați în perioada de Sărbători.

Zonga și muzica online

Aplicația Zonga, pe care eu o folosesc aproape zilnic, oferă acces la peste 25 de milioane de melodii, sunt albumele a peste 1,8 milioane de artiști români și străini. Toate genurile de muzică la un click distanță, cu o calitate audio cu mult peste Yotube sau alte site-uri similare. Pe lângă asta, dimensiunile unei melodii Zonga sunt mai mici decât videoclipurile Youtube, deci consumă mai puțin trafic. Bateria telefonului ține de trei ori mai mult cu Zonga decât cu Youtube.

De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone numarul total de descărcări ale aplicației a crescut cu 120%. În prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultări în fiecare lună, peste 60% dintre ele fiind făcute de pe smartphone.

Aplicația este disponibilă pe toate dispozitivele: direct din browser pe orice computer (PC sau Mac), pe mobil (Android / iOS / Windows Phone), pe tabletă sau chiar Samsung Smart TV, playlisturile și preferințele fiind sincronizate automat între ele.

Revin asupra ofertei: utilizatorul trebuie să aibă o cartelă Vodafone activă și să nu intreîn perioada de grație timp de 12 luni. Traficul în aplicație este evident gratis pe WiFi, dar se consumă din pachetul de date inclus dacă sunteți pe 3G sau 4G, la depășirea pachetului inclus se taxează conform tarifelor standard.