Am fost invitat pe 6-7 aprilie la unul dintre cele mai importante evenimente de ecommerce, digital marketing și SEO, EcomTEAM Brașov. Vin o serie de invitați de nivel internațional, oameni din magazinele online, agenții digitale și antreprenori români.

ecomteam

Evenimentul este organizat de Wall-Street.ro, este fondat de agenția de marketing afiliat 2Parale. A ajuns acum la cea de-a șasea ediție, ne vedem acolo, la hotel Kronwell din Brașov. Eu am să urmăresc în special prezentările despre performance marketing, instrumente Google și strategii de SEO sau tehnici pentru ecommerce în era dispozitivelor mobile.

Vreau să-i văd pe Rain Pikard și Patrik Kupeno din Estonia, de la AdCanvas, dar vor fi și prezentări practice, precum Jennifer Jones, expertă în interfețe și experiența utilizatorilor, Cesar Aparicio pe zona de SEO. Sunt și o serie de antreprenori și specialiști români pe care vreau să-i văd la treabă. Adrian Mihai, co-fondator Fan Courier, Valetin Radu de la Marketizator sau Cristina Berdea de la Farmec.

Anul acesta evenimentul de la Brașov va avea si trei premiere pentru piata ecommerce din România. Vom vedea un studiu despre comerț electronic, realizat la nivel regional pentru EcomTEAM de catre Ipsos Interactive Services. În al doilea rând, va fi la Brașov în cea de-a doua zi un seminar de „problem solving”, în care specialiștii vor discuta pe marginea problemelor pe care le au magazinele online și vor da sfaturi participanților. Puteți trimite și întrebările voastre pentru acest workshop pe adresa [email protected], iar raspunsurile le veți primi pe 7 aprilie, în cadrul trainingului. Cel mai activ retailer online va primi un buget de consumat la unii din furnizorii de servicii prezenti la EcomTEAM, în funcție de nevoie sale, fie că este vorba de servicii de afiliere, marketing sau curierat.

În al treilea rând, ecomTEAM a adus pentru prima data un trainer al cursurilor Google. Este vorba de Anabela Luca, care are o experiență de șapte ani în online, a susținut peste 60 de traininguri și workshopuri în cadrul proiectelor Google și a altor evenimente de business. A inițiat în tainele Google AdWords și Analytics peste 3.000 de studenți și peste 250 de persoane din companii medii și mari din România.

Dacă vreți să fiți și voi la zi cu ceea ce se întâmplă în ecommerce și marketing digital, vă sfătuiesc să vă înscrieți și voi la EcomTEAM Brașov și ne vedem pe 6-7 aprilie la Kronwell.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!