De la venirea Netflix în România se discută două probleme: lipsa de conținut și lipsa de subtitrare în română. Dacă eu am aflat despre lipsa de conținut, azi am citit la Alex despre subtitrarea în română.

house of cards netflix

Sunt 46 de filme acum, dar promit că vor adăuga continuu. De fapt de când a scris Hoinaru pînă a doua zi s-au adăugat 5 filme, ceea ce este un ritm interesant.

Vă scriu pentru că aseară am văzut altă discuție pe Facebook despre filme cu subtitrare pe Netflix în România, iar acolo majoritatea spuneau că nu sunt deloc. Eu am folosit cam 2-3 lumi serviciul, dar prin Smartflix pentru conținutul din SUA. Acum au anunțat că nu mai pot folosi contul, că le interzice Netflix fix acest lucru. Nu mai am nevoie de subtitrări, nici la engleză, nici la franceză, doar la filmele cu mult slang sau diverse accente ciudate.

Înțeleg că a fost la IceeFest un oficial Netflix care a promis că vor fi în România filme și seriale cu subtitrare română foarte multe pînă la finalul acestui an. Alex a scris și de acolo, iar aici puteți vedea care sunt ideile principale.