Una dintre cele mai stupide chestii aparute in cadrul discutiilor legate de incalzirea globala este problema iernilor tot mai aspre din ultimii ani. “Nu vezi domne ca e frig, ce tot vorbiti de incalzire globala?”… Parerea mea sincera este ca lobby-ul marilor industriasi a gasit calea cea mai buna metoda – testata si demonstrata in politica – pentru anihilarea unui adversar : sa-l facem sa para prost.

Ce poate fi mai simplu decat sa negi incalzirea globala si sa spui ca oamenii de stiinta care au observat fenomenul sunt prosti? Simplu si eficient.

Incalzirea globala nu o sa ne afecteze foarte tare in cursul vietii. De aceea multi vor sa ignore pur si simplu fenomenul si sa-i lase pe copiii si nepotii nostri sa se ocupe de probleme. Doar ca atunci va fi un pic prea tarziu pentru a putea face ceva. Alt argument complet idiot il aduc acum la discutiile precum cea de la Copenhaga oficiali din China sau India. “Pai SUA si lumea occidentala nu a poluat pina acum? Vrem si noi sa poluam 100 de ani!”. Evident, chestie gandita tot de un industrias, cu mii de sclavi care lucreaza in fabrici producand bunuri pentru occidentalii cu bani.

De asemenea, lobby-ul industrialist il ataca in mod constant pe Al Gore, care a castigat alegerile prezidentiale in SUA in fata lui George W. Bush, dar a pierdut de fapt ca si Mircea Geoana.

Ca Al Gore consuma prea mult curent, ca nu stiu care firma polueaza, ca nu stiu ce. Totusi, Al Gore a fost printre primii care a avertizat ca ne indreptam spre o criza de mediu. Incalzirea globala va amplifica fenomene precum furtunile, tornadele, inundatiile si multe altele.

Acum, continua intr-un ritm accelerat topirea ghetarilor de la Poli >>

Sunt curios ce mizerie vor mai inventa si pe tema asta.