Surse bine informate din industria de gaming m-au anunțat azi că Toma Nicolau pregătește deja Bloggers Lan Party 7- eveniment tradițional cu jocuri video pentru bloggeri. Noua ediție va avea loc în luna martie, după o super-ediție BLP6 la care am ajuns și eu. Evenimentul va avea anul acesta trei ediții, față de numai două în anii anteriori.

Bloggers Lan Party

La Bloggers Lan Party 6, Mavenhut și-a prezentat business-ul din nișă de gaming pe care l-a crescut de la idee la Top Forbes în doar trei ani. De asemenea, am avut parte de un tur al sediului companiei.
Vedeți la final  un clip cu Bobby Voicu povestind despre Mavenhut. Compania lor, care acum are încasări serioase și un super-sediu, vrea să angajeze tineri români care se pricep la software și sunt pasionați de gaming.

Bloggers Lan Party este un eveniment de gaming rezervat bloggerilor și cititorilor lor. Ei se împart în două echipe și petrec 12h într-o locație dotată cu toată tehnologia necesară replicării unui lan party că pe vremuri. Oricine se poate înscrie la edițiile următoare, detaliile apar pe pagina de Facebook Bloggers Lan Party cu 4 săptămâni înainte de fiecare ediție .

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!