asus

ProfitShare – chiar funcţionează

Deşi auzisem despre sistem încă de când s-a lansat, pur şi simplu nu am avut încredere că funcţionează. Anul trecut, din diverse motive, dar şi din cauză de criză, recunosc, am pus câteva link-uri pe la cele mai populare posturi. Rezultatele sunt excelente, mulţumesc tuturor celor care au cumpărat intrând de pe blog în magazinul online eMAG!
Mulţumesc celui care a cumpărat recent un Televizor LCD Samsung, precum şi celui care şi-a luat un telefon mobil HTC Hero, pornind de la articolul meu.

profitshare

Acest lucru demonstrează că oamenii au încredere în ceea ce scriu. Am lăudat produsele care merită, iar atunci când au probleme, am subliniat acest lucru. Şi asta contează pentru orice cumpărător.

Mulţumesc şi celor care mi-au dat ocazia să testez aceste produse, fără asta, nu cred că ar fi funcţionat sistemul.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Au fost mai multe comenzi de Sărbători – în decembrie şi acum de Paşte. Am să urmăresc cele mai interesante produse şi am să postez review-uri în continuare.

La mulţi ani ProfitShare!


3 comentarii
 1. 1
  Radu Apostolescu says:

  Afilierea functioneaza si inca foarte bine pentru cei care au rabdare sa-i inteleaga principiile si sa experimenteze. Daca ma gandesc bine, eu am ajuns in online aproape exclusiv datorita programelor de afiliere 🙂
  Succes!

 2. 2
  sorin says:

  O mica suma, din tot raportul de 1 an, mi se cuvine mie. Am reusit sa castig cea banuti de pe urma acestui serviciu de la eMAG.

 3. 3

  Nu zic nici eu că m-am îmbogăţit, dar încep să intre comisioane mai mari. Deocamdată nimic pe laptopuri 😛

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *