După campaniile de reduceri Black Friday și varianta de Primăvară despre care tocmai v-am scris,  Altex are în seara asta o campanie de reduceri inedită: Noaptea Devoratorilor de Prețuri.  Pentru prima oară cei de la Altex nu anunță dinainte reducerile,  asa că va trebui să intrați pe www.altex.ro de la 22:15 în seara asta pentru a descoperi oferta specială.
 
wpid-img_2014051326856.jpg

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul susțin că vor fi reduceri în fiecare categorie de produse și vorbim de reduceri impresionante!
Fie că vrei să îți schimbi laptopul sau telefonul mobil,  vrei să iei o tabletă nouă sau să găsești componente hardware la preț redus,  totul este să intri pe site în seara asta.
Ne vedem la 22:15 pe site-ul Altex 😉

Atenție!  Stocurile sunt limitate,  iar campania este activa pînă la ora 02-15 dimineața. Mă bucur să văd că cei de la Altex sunt tot mai activi în online,  au avut cele mai bune campanii din 2014 și sunt convins ca Noaptea Devoratorilor de Prețuri va aduce vânzări record.  Sper să vedem  cât mai multe astfel de inițiative în cursul acestui an.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

P. S.  Mi-a plăcut tare și campania vizuală,  cu monstrulețul pe post de personaj principal.
Video via Arhi

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!