După campaniile de reduceri Black Friday și varianta de Primăvară despre care tocmai v-am scris,  Altex are în seara asta o campanie de reduceri inedită: Noaptea Devoratorilor de Prețuri.  Pentru prima oară cei de la Altex nu anunță dinainte reducerile,  asa că va trebui să intrați pe www.altex.ro de la 22:15 în seara asta pentru a descoperi oferta specială.
 
wpid-img_2014051326856.jpg

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul susțin că vor fi reduceri în fiecare categorie de produse și vorbim de reduceri impresionante!
Fie că vrei să îți schimbi laptopul sau telefonul mobil,  vrei să iei o tabletă nouă sau să găsești componente hardware la preț redus,  totul este să intri pe site în seara asta.
Ne vedem la 22:15 pe site-ul Altex 😉

Atenție!  Stocurile sunt limitate,  iar campania este activa pînă la ora 02-15 dimineața. Mă bucur să văd că cei de la Altex sunt tot mai activi în online,  au avut cele mai bune campanii din 2014 și sunt convins ca Noaptea Devoratorilor de Prețuri va aduce vânzări record.  Sper să vedem  cât mai multe astfel de inițiative în cursul acestui an.

P. S.  Mi-a plăcut tare și campania vizuală,  cu monstrulețul pe post de personaj principal.
Video via Arhi

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!