Update: tragerea la sorți și câștigătorul – >>

Vodafone România are în perioada 15 – 31 ianuarie o campanie de reduceri pentru smartphone-uri de top aflate în oferta companiei. Pe lângă modelele care sunt vizibile la ofertă pe toată durată campaniei, în fiecare zi va fi introdus un smartphone cu reducere disponibil exclusiv pentru 24 de ore.

 

Voi va trebui să ghiciți care este telefonul care va intra mâine la reducere, într-un comentariu lăsat pe pagina de Facebook, la acest post. Toți comentatorii intră în tragerea la sorți pentru un voucher de 100 de euro care vă poate folosi pentru a vă schimba telefonul. Detalii complete la finalul acestui articol.

Campania de reduceri pentru telefoane oferă prețuri excelente la o gamă foarte largă de terminale disponibile în oferta Vodafone. Ofertele implică și achiziționarea unui abonament, de nivel minim sau mediu, în funcție de ofertă. Pe lângă asta, în fiecare zi va fi un smartphone vedetă, cum este și cel pe care trebuie să-l ghiciți voi. Miercuri, pe 23 ianuarie, acest telefon este Huawei Mate 20 Pro, disponibil la 169.99 euro cu un abonament Red de 16 euro pe lună. Voi însă va trebui să ghiciți ce super-telefon va fi la reducere mâine, pe 24 ianuarie.

Telefonul de mâine, 24 ianuarie va fi anunțat de Vlad Petreanu la prima oră, iar după ora 10.00 vom face tragerea la sorți cu toți cei care au comentat la postul de pe Facebook. Apoi să urmăriți discuțiile pentru că vineri va fi alt telefon și probabil va fi un concurs similar pe pagina lui Vlad.

Vă dau mai jos câteva exemple de aici, Huawei P20 Lite este la ofertă 39 de euro, în loc de 120 de euro, cu abonamentul Super Red 25. Vodafone Smart N9 este oferit gratuit la un abonament de 12 euro pe lună. La fel, Galaxy S9+ poate fi luat la 124 de euro cu un abonament lunar de 41 de euro, iar Huawei P20 Pro costă doar 20 de euro cu un abonament Super Red 45.

Este foarte adevărat că vă costă suplimentar și abonamentul, dar pe de altă parte plătiți în loc rata la telefon doar abonament, iar acestea includ zeci de GB de Intenet, minute și SMS nelimitate și alte beneficii. Urmăriți ofertele și dacă vă place ceva anume atunci cumpărați.

Concursul, pe scurt

Mult succes!