In fiecare luna, uneori si mai des, merg la BCR sa rezolv cate o chestie. Ba cu Google, ba cu ratele, ba cu diverse plati. Am doua sedii la distanta egala, unul spre Unirii, la fostul magazin Junior, altul spre Alba Iulia, la intersectia cu strada Lucian Blaga care duce spre Mall. Din pacate la BCR continuă să se facă simţită o degrigoladă şi o delăsare pe care am atribuit-o la început conducerii autohtone, apoi perioadei de tranziţie spre Erste, dar acum vina aparţine chiar companiei-mamă. Din cele aproape 10 case (ghisee)  instalate de romani, doar unul singur era functional azi şi se făcuse o coadă de 20 de persoane.

Consultantii BCR, care altadata nu mai pridideau cu contractele de imprumuturi, astazi se relaxau fara treaba, ba chiar unul zambea tamp spre multimea de oameni care incepea sa vocifereze. Cel putin doua persoane au plecat de la coada fara sa mai plateasca nimic. Asta in conditiile in care BCR a introdus si taxa NESIMTITA pe orice tranzactie la ghiseu. Adica eu platesc un credit de x euro, iar pentru asta dau 120 de rate. Si tu vii acuma si mai bagi 5 ron taxa? Dupa ce mi-ai luat X comision, X taxe, X dobanzi, X altele?

Acu sa vedem de ce s-a facut ditamai codoiul. In afara ca nu lucra nimeni, fata care fusese la chiosc avusese o problema cu numaratul. Daduse unui client in loc de 900 de ron, 90 de ron. Mai sa-l ia la bataie tot pe akla ca nu stie sa numere. Daduse 18 hartii de 5 ron si calculase ca sunt 900 de ron. Greu tata, sa ajungi casier la BCR. Trebuie sa dai spaga pentru asta….

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.