Am o adevărată fobie să merg la farmacie. Am scăpat de teama de agenții de asigurări sau de angajați din bănci, am învățat să le spun nu. Nu și gata. Dar cu farmaciștii nu mă descurc. Au strategii de vânzări mai rău ca la cei din MLM.
Scenariul este următorul: este suficient să ai o neclaritate, să ceri un sfat sau să te uiți întrebător cu sprâncenele ridicate și totul o ia razna…medicamente

De fapt nici nu e vorba de farmaciști, ci de vânzătorii din farmacii. Nu cred că toți sunt farmaciști, mai ales fetele foarte tinere din unele farmacii cu branduri foarte cunoscute. Și mai cred că au comision sau primesc primă dacă vând anumite produse.

E de ajuns să întrebi: nu vă supărați, câte aspirine să iau să nu crăp? Și gata, le lucesc ochii. Prima frază este aproape standard: dar de ce luați aspirină? Nu vă pot recomanda eu ceva mai bun?

Update: citește review Huawei P20 Pro ->>

Eu de obicei rămân foarte impresionat de atenția care mi se acord. Zic, wow, dacă aș fi tratat la fel și la doctor sau la restaurant… Ascult poveștile și sunt fascinat. Dumezeule, cât a evoluat medicina și eu luam aspirină!!

Acum există ceva atât de bun, care nu dăunează, nu conține E-uri sau conservanți.

Concluzia? Plec de la farmacie cu apă chioară, vândută pe bani mulți.

Da, încep să cred că au plan de vânzări, comision la produse, ceva de gen. Nicio legătură cu sănătatea. Și da, să nu generalizăm, nu se întâmplă peste tot.