Bănuiesc că știți despre protestele din țară privind prețul benzinei – bă da nesimțiți sunt ăștia, au ajuns prețurile cât erau în perioada de boom economic. Mi se părea aiurea faza cu fisele și cu spălat-ul geamurilor – în fond nu-i afectează prea tare pe benzinari, deci nici n-o să facă vreun efort să scadă prețul. Mă bucur să văd că și protestatarii au schimbat tactica, dar nici asta nu va da rezultate, vă garantez. Și am să vă dau eu o idee.

Sigur, dacă n-ar intra nimeni în benzinării trei zile, s-ar gândi oamenii să facă ceva. Dar nu se va întâmpla. Oamenii au nevoie să circule, transportatorii nu se pot opri, etc. Putem merge mai multe zile cu benzina deja pusă, deci nu e nicio șmecherie.

Să vă dau eu o idee – un protest serios ar fi ca oamenii din oraș să blocheze mai multe benzinării simultan – să rămână “în pană” câteva mașini în fața benzinăriei – să nu poată intra nimeni, să nu poată veni TIR-ul pentru alimentarea cu benzină. Sigur, va veni poliția, va ieși scandal – dar ăsta e protest. Lipsa unora de la benzinările nici nu va fi observată.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !