Sony Ericsson W960i, in Romania

asus

O îmbinare reuşită între un telefon UMTS subţire şi un player media de înaltă performanţă, telefonul Walkman W960i este destul de încăpător pentru cele până la 8000 de melodii. Dispune şi de un player Walkman pentru navigare senzitivă prin playlist pe ecranul larg. Ecranul de 2,6 inci este excelent pentru camera de 3,2 megapixeli şi, totodată, îndeajuns de larg pentru vizionarea de filmuleţe la calitate TV.

“Entuziasmul pieţei pentru gama telefoanelor Walkman a depăşit cu mult până şi previziunile noastre,” a afirmat Miles Flint, Preşedinte al Sony Ericsson. “Cu vânzări globale care depăşesc 26,5 milioane de telefoane Walkman şi utilizatori care înţeleg cu adevărat beneficiile “muzicii din telefonul tău”, este timpul să fie lansat următorul “album”! Aceasta înseamnă un nou telefon Walkman care să realizeze mult mai rapid şi confortabil transferurile şi descărcarea muzicii, cât şi moduri inovative de a căuta prin multitudinea de melodii. Noul telefon merge dincolo de muzică, înlesnind accesul către jocuri, filmuleţe şi Internet.”

Telefonul Sony Ericsson

W960i Walkman

Citeste Samsung Galaxy S8 review ->>

* Stocare mai mare

Până la 700* de albume şi transfer

PC-to-phone de 1GB în mai puţin de

3 minute

* Atinge şi ascultă

Navighează prin ultimul player Walkman

cu atingerea degetelor sau a unui stylus

* Explorează mai mult

Navighează pe Internet prin Wi-Fi sau la viteză

de 3G şi vizionează filmuleţe la calitate TV
Maraton muzical

Până la 700 de albume, în jur de 8000 de melodii*, pot fi stocate pe cei 8GB ai telefonului W960i Walkman. Administrarea melodiilor este uşoară şi se poate transfera până la 1GB de date, incluzând melodii, de pe calculatorul tău pe telefon, în mai puţin de trei minute. Cu două seturi de căşti prevăzute în cutie (unul dintre acestea este noul set de căşti stereo Bluetooth HBH-DS220) şi un timp de ascultare de până la 27 ore, eşti liber să dansezi mai mult de o noapte.

Ospăţ vizual

Albume cu poze, emisiuni TV şi jocuri. Poţi naviga pe W960i şi accesa fişiere media doar atingând cu degetul (sau cu un stylus). Apasă tastele pentru a-ţi găsi tipul de divertisment care-ţi convine. Dacă filmele sunt opţiunea ta, telefonul suportă redare video la 30 de frameuri pe secundă, similară calității TV.

Fără niciun fir

Ecranul senzitiv la atingere de 2,6” este ideal pentru navigare pe Internet. Accesează Internetul folosind reţeaua 3G sau Wi-Fi. Vizitează paginile principale, cumpără muzică online şi descarcă noi programe pentru a a-l face pe W960i cu adevărat telefonul tău.

Fotografii performante

Pentru a nu rata niciun moment important, W960i Walkman dispune de o cameră de 3,2 megapixeli în rama de 16mm. Auto focus-ul face fotografiile mai clare. Iar datorită mms sau email le poţi împărtăşi numaidecât. Un alt mod de a împărtăşi pozele este postarea lor pe blogul personal.

Sortează

Poţi organiza toate fişierele lui W960i folosind Media Manager PRO, un program de PC pentru administrarea muzicii, pozelor şi a filmuleţelor care vor fi redate pe telefon.

Informează-te

La del ca în cazul precedentelor telefoane Walkman, W960i încorporează software-ul de recunoaştere a muzicii, TrackID. Software-ul îţi permite să înregistrezi o bucată dintr-o melodie pe telefon ca apoi să afli instant numele artistului, a melodiei şi a albumului. Foarte util pentru acele momente când auzi o melodie care-ţi place, dar nu ştii cine o cântă.

Această funcţie a fost îmbunătăţită pe telefonul W960i. Acum poţi primi informaţii detaliate despre melodia identificată, istoria artistului şi albumul. Noi moduri de căutare au fost adăugate, altele decât captarea unei bucăţi muzicale. De exemplu, dacă ştii numele unei formaţii şi nimic altceva, poţi să realizezi o căutare – text pentru a afla mai multe. Caută informaţii despre numele artistului, albumului sau versuri.

Ascultă cu atenţie

Telefonul W960i Walkman este chiar centrul universului tău muzical, căci laolaltă cu telefonul vei primi un handsfree stereo portabil şi un set de căşti stereo Bluetooth pentru transfer de muzică. Când vrei mai mult, handsfree-ul portabil Street-style HPM-83 imprimă un stil urban lui W960i. Şnurul flexibil oferă o potrivire bună şi se înfăşoară în jurul gâtului, încât să nu-ţi stea în cale dacă alergi sau eşti în sala de sport. Dacă vrei să împărtăşeşti muzica cu prietenii tăi, Music Receiver-ul MBR-100 Bluetooth se conectează la sistemul stereo de acasă şi îţi permite să transferi melodii direct din telefon în boxei. De ce sa asculţi numai tu muzică?

Nicklas Sivander, Manager de produs pentru telefonul W960i Walkman în cadrul Sony Ericsson, rezumă: ”Nu ai putea să ceri mai mult decât această îmbinare între playerul media de înaltă performanţă şi un telefon intuitiv. Ecranul senzitiv este completat de o tastatură normală iar telefonul este dotat cu programul Media Manager şi multe accesorii muzicale. Vremea în care luai cu tine de acasă un player MP3, o cameră foto şi un telefon a luat sfârşit.”

Telefonul Sony Ericsson W960i Walkman este combatibil cu reţelele UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900 şi este disponibil în culoarea Vinyl Black.
 

Pe aceeasi tema:

Comentează!

laptop | tablete | Jocuri | Orange | smartphone | google | Galaxy | Romania | Apple | tehnologie | Android | afaceri | microsoft | Telecom | pret | Vodafone | Nokia | telefoane | iPhone | Samsung | lansarea | Online