V-am mai povestit de amenajarea terenului viran din spatele blocului, care a durat cam 10 luni, timp in care pickamerele s-au folosit de la 7-00 am pina la 10-00 am, apoi pauza. Acum s-a asfaltat si s-au trasat locurile, iar pe usa am gasit o minunata invitatie la „Serviciul Parcari sector 3”.
serviciul parcari sector 3
Ziua 1. Coada de vreo 10 persoane. Ajung la birou. Acte pe acte, cereri, mers la Registratura, luat numar de inregistrare, drum la xerox. Revin la birou. Nu stiam ce loc e mai aproape de scara blocului. Veniti alta data.

Ziua 2. Le dau locul precis, e liber. Nu se poate incepe lucrarea pentru ca s-a revendicat o parcela de teren si s-au blocat lucrarile. Veniti alta data.

Ziua 3. A fost program pina la 12, nu mai era nimeni cand am ajuns. Stiu refrenul, vin alta data.

Ziua 4. Este totul ok, dar nu ne merg computerele acum. Veniti alta data.

ads

Ziua 5. Ce numar de inregistrare aveti la cerere? Nu stiu. Cereti la Registratura. Merg acolo: nu aveti niciun numar. Cum doamna, acu 2 saptamani era. Ei bine nu este. Faceti alta cerere. Bine. Fac inca o cerere. Mergeti la xerox iar. Aici inchis. Ne pare rau nu se poate fara Xerox. E o afacere particulara, vin cand vor ei. Ma intorc la ghiseu: tanti e a cincea oara cand vin. Ma pregateam sa intreb unde e sefu al mare. Tipa vede in privirea mea lucirea specifica ucigasilor in serie si isi schimba atitudinea.

Uite avem noi niste formulare pe aici, completeaza-le repede. Uite ca face o colega xeroxuri si fara sa fie deschis la Xerox. Gata actele, mergeti sa platiti. Mai treceti pe la noi si anul viitor.