Laptopul se curăță și pe exterior, nu e de ajuns să cureți sistemul de operare. Știm cu toții că tastatura este mai murdară decât capacul toaletei așa că, pe lângă scanarea antivirus și curățenia periodică prin aplicații, trebuie să mai cureți laptopul, tastatura și ecranul. Am primit un accesoriu de curățat laptop-ul de la F64 și l-am pus la treabă.

Cu ce se curata laptopul?
Cu ce se curata laptopul? – Lenspen LTP-1 LapTop-Pro Ultra Kit

Lenspen LTP-1 LapTop-Pro Ultra Kit este o combinație de accesorii pentru curățenia laptopului, care include mai multe chestii. Are pe de-o parte două periuțe speciale, una pentru a curăța între taste, mufele USB și zonele de cooler, iar una mai moale pentru a lua praful de pe ecran. Apoi, pe partea cealaltă are suprafață specială, cleaning pad, care permite curățirea perfectă a ecranului.

Lenspen cleaning pad
Lenspen cleaning pad – cum se curata ecranul laptopului

Practic folosești șervețelul umed din pachet, care are o substanță specială non-alcoolică, iar apoi ștergi bine cu acest “burete” să-i zic, pînă dispar urmele.

Mai multe detalii despre kit-ul de curățat laptopul Lenspen găsiți la ei pe site. Lenspen sunt specializați în soluții de curățare pentru aparatele foto, dar au făcut și pentru smartphone, tablete sau laptop.

Prețul este sub 100 de lei.

Cu ce se curăță laptopul?