Telefoanele dual-SIM Yezz au ajuns în România prin Avenir Telecom. Eu am descoperit brandul la Mobile World și vă scriam de atunci că vor ajunge și pe piața locală. Acum au ajuns la mine modelele lor și abia aștept să le testez. O să le prezint un pic și apoi revin cu un review complet. Vom avea un concurs și cu Yezz, revin cu detalii peste o săptămână.
Yezz este un brand sud-american, dar care a intrat anul acesta în SUA (prezenți la CES) și în Europa (MWC, prin Avenir Telecom).

telefoane dual sim yezz

Telefoanele Yezz

Eu am la test patru modele diferite. Brandul de telefoane Yezz este Andy, eu îi suspectez că o să aducă și tablete în curând. Am Yezz Andy A4, modelul cu display de 4 inch, produsul entry-level, care costă 599 lei. Urmează în serie Andy 4.5, model cu ecran mai mare și procesor quad-core, care costă 919 lei. La vârful gamei avem Andy A5, un telefon cu ecran de 5 inch, 1GB de RAM, cameră foto de 13 megapixeli și preț de 1.139 lei sau Andy A6, un phablet cu display de 6 inch cu preț de 1.369 lei.

Telefoanele au Android 4.2 și o interfață simplă și rapidă. Dar să vi le prezint pe rând…

Yezz Andy A4
Yezz Andy A4

Yezz Andy A4

Modelul entry-level are un design ok și dotări de nivel mediu. Procesorul este dual-core la 1.2Ghz, 512MB de RAM, stocare internă de 4GB și slot de carduri de memorie. Are tehnologii precum Bluetooth, Wifi sau hotspot, cameră foto de 8 megapixeli, baterie de 1.400 mAh. Terminalul are în pachet carcase de diferite culori. Este subțirel și pentru rezoluția qHD cred că este cea mai bună dimensiune de ecran.

Andy A4 este un model compact, echilibrat, cu preț ok. Focusul lor este la modul general pe tehnologie și preț bun.

Yezz Andy A4.5
Yezz Andy A4.5

Yezz Andy 4.5

Modeul un pic mai avansat, primul din serie care aduce procesor quad-core la 1,2Ghz și cameră foto de 13 megapixeli. În rest dotări similare și aceeași platformă Android. Rezoluția ecranului este 800×480 pixeli. Bateria crește la 1.500 mAh, dar rămâne un telefon subțirel și compact. Are în cutie și capacele colorate suplimentare.

Yezz mai are în oferta generală două modele de telefoane dual SIM suplimentare. Între ele este și unul cu procesor cu 8 nuclee, pe care abia aștept să-l văd. Dar să trecem la modelele mai avansate.

Yezz Andy A5
Yezz Andy A5

Yezz Andy A5

Modelul meu preferat, are display de 5 inch, procesor quad-core la 1,2 GHz, 1GB de RAM, 4GB intern și slot pentru carduri de memorie micro SD. Camera foto este tot cea cu senzor de 13 megapixeli, abia aștept să o testez. Pe ecranul principal are o cameră foto de 5 megapixeli. Bateria lui este de 2.000 mAh, iar platforma software aceeași.

În fine, ajungem la categora phablet. Mie în continuare mi se par mari terminalele de 6 inch. Dar văd că toată lumea vrea să lanseze astfel de modele. Deci probabil există utilizatori:-)

Yezz Andy A6
Yezz Andy A6

Yezz Andy A6M

Modelul de top are ecran de 6 inch, procesor quad-core, cameră foto de 13 megapixeli. Procesorul quad-core este tactat la 1,3 GHz. Nu duce lipsă de nicio tehnologie importantă.

Revin eu cu detalii în curând …