Cei mai mulți vizitatori care ajung pe blog caută telefoane ieftine, iar acum am aflat despre un site pe care aveți șansa să câștigați diverse premii, chiar și telefoane mobile sau tablete care în magazine ar fi foarte scumpe.

 

DrakeMall.com este practic un joc de noroc, un fel de loto la care nu trebuie să ghiciți numere, ci doar să alegeți cutii misterioase care conțin diverse premii pe care aveți șansa să le câștigați. Apoi premiul este selectat învârtind roata, ca la ruletă. La fiecare produs vedeți în timp real ce șansă aveți de a câștiga premiile interesante. Nu uitați însă că există multe șanse să nu iasă premiul dorit. Astfel puteți găsi telefoane ieftine sau super-ieftine, doar să aveți noroc.

Ce este DrakeMall.com și cum funcționează

DrakeMall este o combinație între ecommerce și jocuri de noroc, bazată pe cutiile misterioase pe care le explic mai jos. Practic, în loc să vândă produse ca orice magazin online, site-ul vinde doar cutii, iar clientul plătește între 1 dolar și 1.000 de dolari pentru o astfel de cutie, care poate include multe produse și oferă în final diverse premii. Unele pot fi cabluri de încărcare USB, altele pot fi laptopuri, telefoane și altele. Dacă vă uitați pe Youtube există foarte multe clipuri video cu oamenii care își deschid premiile cumpărate pe Drake Mall. Desigur, există și clipuri ale celor care au pierdut mai mult, le explic în capitolul final.

Este foarte adevărat, se poate juca doar după ce demonstrați că aveți peste 18 ani și adăugați fonduri în contul deschis pe site. Nu vă puteți juca fără fonduri, toate sunt cu bani. Puteți face o tragere de test, dar ea nu vă asigură niciun premiu, este doar un test.

DrakeMall are și politici similare altor magazine, de exemplu dacă vine coletul stricat sau dacă produsul nu funcționează corect, se returnează banii cheltuiți urmând procedura de pe site. Desigur, nu vă returnează banii doar pe motiv că nu v-a plăcut premiul câștigat. Însă produsul câștigat poate fi vândut înapoi către DrakeMall pe site.

Livrarea se face prin Poștă și eventualele taxe vamale trebuie plătite de voi. Astfel, sunt șanse să cumpărați un mistery box cu 50$ și să găsiți în ea telefoane ieftine sau foarte ieftine sau chiar flagship-uri pe care le puteți avea la un preț foarte bun, de exemplu un iPhone X, un Galaxy S9 sau chiar alte produse, precum televizoare, laptopuri, PS4 și așa mai departe. Pe de altă, sunt șanse să nu le găsiți și să rămâneți cu vreun cablu USB. Este un joc.

Ce sunt cutiile misterioase și ce poți câștiga

Cutiile misterioase (mistery box) sunt colecții de produse pe care le puteți deschide, iar dispozitivele pot fi câștigate după o metodă similară ruletei. Important este să rețineți că există șansa să le câștigați, iar nu garanția că vor fi acele produse în cutie.

Vă dau exemplu Android box, care la ora actuală costă 14.99 dolari, conține diverse produse: telefoane gen Samsung Galaxy S9, dar și Samsung Galaxy Tab3, Amazon Fire TV, Xiaomi Mi Band 2, dar și baterii externe, selfie-sticks, cabluri USB, boxe și căști, drone, dar și alte accesorii. Am rulat „Test spin” și mi-a căzut un selfie stick, care evident costă vreun dolar. La al doilea test a căzut însă un set de căști, care altfel costă vreo 20 de dolari. Deci depinde absolut de noroc. Unele produse sunt mai scumpe, altele mai ieftine.

Am găsit produsul cel mai popular, Apple Case, care costă 49.99 dolari, oferind șansa de a găsi diverse produse pentru fanii companiei. MacBook Pro, Macbook Air de 13 inch, iPhone XS Max, iMac de 21.5 inch, iPhone XS, iPhone XR, Apple Watch Series 4, iPad de 9.7 inch, iPod Touch, Apple TV și apoi accesoriile mai ieftine. Sunt și AirPods, Magic Keyboard, Magic Mouse 2, dar și chestii mai ieftine, cabluri, voucher de iTunes de 25 de dolari, adaptor audio și altele.

Mi-a căzut chiar un dock pentru iPhone și Apple Watch care costa 25 de dolari, deci iar am pierdut banii. Dar vedeți la fiecare produs ce șansă este să vă pice, apăsând butonul Winning Chances. E foarte clar că 0.2% pentru un gadget de top înseamnă că doi oameni dintr-o mie câștigă așa ceva. Pe de altă parte, ai cheltuit doar 50 de dolari, nu o avere și mai poți juca și altădată. Reține că e un joc de noroc.

Pentru a deschide cutia pe bune trebuie să fi autentificat în cont – se poate și cu Facebook sau Google, dar trebuie completate niște date personale oricum. Banii se pot adăuga cu un card valabil, Visa sau Mastercard sau o serie de metode de plată, gen MoneyBookers.

Păreri despre DrakeMall

Am citit câteva opinii că DrakeMall este un scam sau că ar încerca să păcălească lumea, mie mi se pare că nu este așa. Într-adevăr, dacă cheltui mulți bani și nimerești premii gen cabluri USB și selfie-stick-uri, este absolut normal să te enervezi și să critici sistemul. Dacă rulezi de mai multe ori cheltuind banii aiurea nu prea e vina lor însă, ci chiar a ta. Sumele cheltuite nu garantează că veți avea un premiu mai bun.

Pe de altă parte, atât pe Youtube, cât și pe forumuri, sunt oameni care au primit produsele de la DrakeMall. Console de joc, electronice, dar chiar și telefoane. Sunt multe clipuri pe Youtube cu utilizatori care arată că au primit iPhone X. Compania încurajează clienții să posteze filme pe Youtube când primesc premiile, oferind chiar transport gratuit pentru asta. În schimb plângeri nu sunt la fel de multe. Sigur, în unele țări mai dispar coletele la Poștă. Altele le mai încurcă și ei, pentru că sunt milioane de membri pe site. Mai multe aflați și pe pagina lor de Facebook.

Nu uitați însă că este un joc și nu vă bazați că dacă băgați niște bani veți și primii premii mari. Luați-o ca pe o distracție nevinovată, în timpul liber.

Alți utilizatori cu premiile lor. Sunt mulți!