La invitația lui Cristi Manafu, am testat zilele trecute SaneBox, o aplicație care “curăță” emailurile și te lasă să lucrezi eficient. Într-un fel este similară cu ceea ce vrea să facă Inbox al Google, dar există și diferențe.sanebox

Astfel de soluții sunt excelente atunci când ai 3-4.000 de mailuri pe lună. Eu și Cristi primim peste 100 de mesaje pe zi, din care 90% sunt comunicate de presă, informări, invitații la evenimente și așa mai departe. Din cele 10% rămase, o parte sunt chestii personale (facturi, mesaje de la familie și prieteni), iar o altă parte o constituie mesajele cu adevărat prioritare, la care trebuie să răspunzi rapid, dar și cu atenție.

Înainte, când sortam manual prin inbox, pierdeam foarte mult timp. Sanebox este o soluție bună, doar că nu este gratis. Inbox este gratis. Acum, fiecare alege, există și avantaje și dezavantaje.

Mie la Sanebox mi-a plăcut foarte mult folderul @SaneNoReplies, locul în care văd dintr-o privire mesajele trimise la care nu am primit încă reply. Știu pe cine trebuie să sun, nu mai pierd vremea.

Mi-a plăcut de asemenea faptul că poți să setezi alerte – peste o săptămână vreau să răspund la acest e-mail, iar aplicația te anunță atunci. Cu mesajele neimportante îți trimite seara un sumar, pe care îl poți parcurge rapid. Sau dacă ai timp, poți intra tu în folderul @SaneLater.

Una peste alta a fost o experiență pozitivă și se poate testa gratuit.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!