Aveți aplicația MyVodafone? Puteți câștiga premii în următoarea perioadă. Clienții Vodafone care își achită facturile prin aplicația dedicată MyVodafone intră într-o tombolă cu premii unde se pot câștiga 10 telefoane Vodafone Smart Ultra 6. Eu cred că utilizatorii operatorului știu deja despre ce este vorba. Aplicația, o găsiți aici sau în Google Play / App Store în funcție de device.

aplicatie vodafone

Atenție, nu vorbim de versiunea online, accesibilă prin browser, ci aplicația pentru terminale mobile. Atât abonații Vodafone, cât și utilizatorii cartelei prepaid pot folosi aceasă aplicație. Doar abonații peste 18 ani pot intra însă în tombolă.

Aplicația MyVodafone

Mie mi se pare aplicația cea mai la îndemână formă de comunicare, mai ușor de folosit și mai comod pentru cei aflați mereu pe drum și care sunt ocupați non-stop. De-asta aplicațiile devin tot mai importante, atunci când avem 5 minute libere putem rezolva probleme mari doar apăsând câteva iconițe pe ecran.

Pe scurt, este cel mai simplu mod de a avea control asupra abonamentului (sau cartelei), poți verifica numerele de telefon, costurile sau creditul disponibil. Totul se face ușor, printr-o interfață intuitivă, iar funcțiile sunt la un pas distanță prin această aplicație mobilă Vodafone. Mai ușor decât să suni la telefon, decât să mergi la un sediu și așa mai departe. Tocmai de aceea, Vodafone încearcă să stimuleze utilizarea aplicației, disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android printr-o tombolă.

Cele mai utile funcții și cele mai utilizate la ora actuală sunt Cost Control, Reîncărcare Cartelă și Plata Facturii. Totuși, aplicația mobilă Vodafone are mai multe beneficii, permite chiar și găsirea unui magazin Vodafone în apropiere prin localizarea utilizatorului.

În plus, aplicația mobilă Vodafone permite transferul de credit către un număr de prepaid. La partea de servicii disponibile mai enumăr Amînarea plății pentru o factură, ca să nu te trezești cu serviciile tăiate, iar dacă ți s-a furat sau ai pierdut un telefon poți bloca imediat acel SIM pentru a evita facturi încărcate aiurea.

aplicatie mobila vodafone

Tombolă Vodafone

Vodafone a lansat o tombolă specială pentru creșterea numărului de utilizatori care folosesc aplicația și pentru ca utilizatorii care o au deja instalată să experimenteze toate funcțiile. Eu vă recomand să intrați acum dacă vreți să aveți șanse la premii.

Tombola se adresează clienților abonați, care au telefoane smartphone (cu sisteme de operare Android de la 4.0 și iOS – de la 7 în sus) care pînă pe 25 septembrie își plătesc factura de serviciii prin intermediul aplicației mobile MyVodafone.

Pentru a vă înscrie automat în tombolă, trebuie să fie urmați acești pași:
–  Instalarea aplicației pe un terminal mobil – autentifiare în cont și accesarea serviciului de plată a facturii;
– Efectuarea plății electronice conform pașilor, utilizând cardul bancar;
– Automat, utilizatorul este înscris în tombola pentru tragerea la sorti;

Premiile sunt 10 telefoane Vodafone Smart Ultra 6 – un model de smartphone excelent, pe care eu l-am testat și vă garantez că nu vă dezamăgește, este la fel de bun ca orice terminal de top.

Pentru orice întrebare, puteți lăsa comentarii cu încredere la acest articol, revenim cu răspunsuri!

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!