Tabăra Social Media a colegilor de la Biz a ajuns la ediția a zecea! După cum mă știți, nu am ratat nicio ediție pînă acum, no s-o ratez nici pe asta. Este singurul loc de întâlnire pentru bloggeri, agenții de comunicare, media și publicitate și companiile interesate de fenomenul social media.

social media snow camp 2015

Puteți găsi aici o parte dintre articolele srise de-a lungul timpului.

Acum cinci ani, Marta Ușurelu avea ideea să adune la un loc cei mai buni oameni din aceste domenii, care oricum de cele mai multe ori lucrează împreună, doar că, în majoritatea cazurilor, din spatele laptopurilor și telefoanelor. Ei bine, în tabăra social media socializăm în offline, avem patru zile de prezentări, exerciții practice și sesiuni de întrebări și răspunsuri care pot rezolva (aproape) orice problemă.

Despre bune practici, despre campanii reușite, despre eșecuri în social media. Toate într-o atmosferă de tabără, nu de ședință la birou.

Vă puteți înregistra, desigur, aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!