Cei de la OLX au semnat un parteneriat cu Uber, iar clienții care își vând mașina în secțiunea de anunțuri auto vor primi un voucher de 30 de lei pare care îl pot folosi când doresc.

50459479_1_644x461_masina-epoca-masini-clasice-pentru-nunta-inchiriere-foto-video-timisoara

Bănuiesc că ați observat campania puternică de promovare pentru serviciul de vânzări auto de pe OLX. Site-ul a avut în martie un record de audiență, se îndreaptă spre 11 milioane de vizitatori unici, iar acest lucru vă garantează că veți găsi cumpărător pentru mașină, fără prea mult timp de așteptare și fără prea multe negocieri. Sunt foarte mulți doritori să-și vândă mașina, dar și mulți cumpărători care caută zilnic pe site.

Ei bine, proprietarii site-ului vor să ofere mai mult decât simpla oportunitate de vânzare a mașinii. Cei de la OLX s-au gândit la clienții care bat palma cu un cumpărător online și rămân apoi fără transport. Pînă reușesc să își cumpere mașină nouă, cel puțin. Așa că, le vor oferi acestora un voucher Uber de 30 de lei. Faza e că, pentru a beneficia de acest voucher, trebuie să închideți anunțul postat pe site cu mesajul „Vândut pe OLX”. De asemenea, voucherul este valabil doar pentru cei care nu au cont de Uber în clipa încheierii tranzacției.

De la începutul acestui an, anunțurile auto nu mai sunt gratuite pe OLX. Cel mai ieftin este 4.8 euro la plata cu cardul sau 6 euro la plata prin SMS. Se pot comanda și diverse pachete de anunțuri. Studiile arată că majoritatea veniturilor realizate de site-urile de anunțuri provin din secțiunile auto și imobiliare, așa că este un pariu interesant. Ei spun că introducerea sistemului de plăți va reduce numărul de “samsari auto”, care tranzacționează mașinile doar pentru profit.

OLX, fostul Mercador, a devenit rapid cel mai mare site de anunțuri gratuite din România, iar anul trecut și-a consolidat poziția cu ajutorul achiziției rivalului Tocmai.ro.

Ei bine, dacă aveți de gând să vă vindeți mașina sau să cumpărați una nouă, puteți încerca întâi aplicația mobilă OLX, disponibilă în Google Play, App Store sau chiar Windows Phone. Puteți folosi aplicația și pentru a verifica rapid prețurile medii pe diverse categorii de mașini.

Iar dacă nu ați mers pînă acum cu Uber, puteți câștiga cursa de 30 de lei dacă vă vindeți mașina pe OLX. Să-mi lăsați aici un comentariu dacă totul a decurs ok.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!