Nivelul de păreri negative privind Wowfixit este mare și foarte mare online. Este posibil ca testul meu să fi fost subiectiv și influențat de entuziasm. Dacă urmezi pașii pare să meargă totul ok, dar practic stratul promis este invizibil, ca și cum nu ar fi. Nu sunt lămurit nici acum dacă WowFixit funcționează sau nu.

Am primit mai demult un kit WowFixit, singura alternativă pentru protecția ecranelor la clasicele folii de plastic. Este un gel din silicat de titan, dedicat telefonului, dar care se poate aplica și pe ecranul laptopului, pe obiectivele foto sau alte gadgeturi al căror ecran vreți să-l protejați. Fiind realizat cu nanotehnologie, produsul acoperă neregularitățile de pe suprafața ecranului sau de pe geamul obiectivului foto, protejând și oferind sticlei o duritate mai mare, de până la 9H, asemănătoare proprietăților diamantelor.

Update 2: oamenii povestesc în comentarii că au avut experiențe negative cu gelul. Pe telefonul meu pare că stratul de protecție s-a dus, ecranul este la fel și da, se văd aceleași zgârieturi ca și înainte. După părerea mea este o problemă de aplicare, dar pînă avem o confirmare oficială vă spun să luați în calcul ce se discută la comentarii.


0002

 

WowFixit- păreri negative

Am vrut să testez aceste calități promovate de producător și am folosit pe telefonul meu, Note 4. Deși este nou, am reușit să-l scap de vreo două ori și avea două mici zgârieturi pe ecran. Mi-a plăcut că produsul este foarte ușor de aplicat și poate fi utilizat pe orice suprafață de sticlă. Urmăriți pașii descriși chiar pe plic și nu aveți cum să greșiți.

Include în pachet un șervețel îmbibat cu alcool, care permite ștergerea ecranului și eliminarea prafului care ar fi rămas în zgârieturi. Apoi, trebuie șters cu laveta din material textil, pentru ca totul să fie uscat.

Update: am descoperit că șervețelul 2 nu trebuie desfăcut, ci trebuie utilizat pliat, ba chiar trebuie îndoit încă o dată pentru ca gelul să fie mai concentrat și să se aplice mai bine. Dacă desfaceți șervețelul substanța este prea subțire pentru a acoperi corect tot ecranul. Se lucrează doar cu el pliat și se lasă substanța să acopere bine display-ul, chiar dacă la început nu este uniformă.

Continuați aplicarea gelului special  (pasul doi din manual), cu mișcări verticale și orizontale. Se formează încet un strat protector, mai subțire decât folia de plastic, dar mai dur și de asemenea, fără bule de aer sau alte probleme de acest gen. Trebuie aplicat bine, peste tot, timp de 90 de secunde pentru a fi totul ok. Trebuie de asemenea lăsat să se usuce timp de 60 de secunde.

Ecranul se poate șterge dacă este necesar ulterior, pînă se obține luciul dorit. Zgârieturile este posibil să fie acoperite, iar suprafața de protecție este aproape invizibilă. Ea nu reduce luminozitatea ecranului și nici nu afectează senzorii touchscreen, doar projezează mai bine display-ul sau obiectivul camerei foto.

Este simplu de aplicat și formează un strat de protecție extrem de subțire, dar rezistent. Se vede din poze că e aproape imposibil de observat. Acum vom vedea în timp și cât de rezistent este, vă scriu mai târziu.

Pachetul Wowfixit se poate comanda online, dar va fi disponibil și în punctele de vânzare din București și din toată țara. La parteneri și distribuitori, va putea fi achiziționat din Carrefour Colentina București, Grand Arena Berceni București, Auchan Militari București, Golden Plaza Baia Mare și Iulius Mall Cluj. WowFixit poate fi cumpărat la prețul de 59 de lei, cu livrare gratuită în toată țara.

Este un produs testat și certificat de laboratoarele TUV Germania, etichetat «Made in EU».