Orange ajută companiile în contextul pandemiei

Orange Business Services (OBS), divizia de business a Orange, lansează o serie de webinare B2B susținute de experții companiei, care își propun să ajute afacerile să facă față contextului de afaceri actual și provocărilor tehnologice aduse de criza sanitară. Evenimentele din această toamnă vor avea loc în perioada 29 octombrie – 16 noiembrie și vor […]

Descoperă soluțiile IoT Vodafone pentru afaceri (p)

Vodafone Business oferă companiilor soluții specializate de Internet of Things (IoT) pentru a avea succes în procesul de transformare digitală. Studiile arată că vor fi peste 40 de miliarde de dispozitive IoT conectate pînă în 2020. Iar Vodafone vă oferă soluții dedicate pe diverse verticale de business.

Telekom: noi proiecte pentru antreprenori

Telekom Romania a adunat în ultimul an 200.000 de antreprenori clienți ai ofertei speciale de contract fără perioadă determinată și fără taxe de reziliere. Operatorul va continua să susțină companiile mici și start-up prin mai multe programe menite să le crească acestora afacerile.

Mini-proiector LED pentru prezentări: Acer K138ST

Am testat un mini-proiector LED Acer K138ST, care vine direct cu o geantă pentru portabilitate maximă. M-a surprins plăcut calitatea imaginii și chiar l-am testat ziua pe lumină. Pentru a vedea filme însă aveți nevoie totuși să fie întuneric în cameră.

Util pentru companii: cum reduceți costurile de imprimare?

Avem avantajul de a trăi într-o epocă digitală, în care tot mai multe documente și comunicări se bazează pe formatul electronic și doar cele esențiale ajung să fie tipărite. Chiar și așa, într-o companie de dimensiuni medii, cu circa 50 de angajați sunt listate la imprimanta, anual, în medie, peste 75.000 de pagini…

Nou șef pentru divizia de mobile Samsung, JK Shin se va ocupa de strategie

Scăderea vânzărilor Samsung pe zona smartphone aduce prima schimbare la vârful companiei, JK Shin, omul care a lansat Galaxy S sau Galaxy Note este acum tras pe linie moartă. Noul șef al diviziei mobile este Dongjin Koh. A condus lansarea Knox sau Pay, două dintre produsele mai noi și importante pentru Samsung și focusul său […]

HP încheie separarea diviziei business de partea consumer

Consiliul de administrație HP a anunțat că se încheie separarea companiei în două entități: Hewlett Packard Enterprise și HP Inc, conform Reuters. Separarea va fi terminată pe 1 noiembrie – conform oficialilor – iar cele două entități vor fi listate separat pe bursă.

Laptopuri business: Toshiba Satellite Pro A50-C & Pro R50-C

Toshiba a anunțat două modele noi de laptopuri business: Satellite Pro A50-C și Satellite Pro R50-C , cu dotări și funcții speciale pentru cei din companii. Pro A50-C este versiunea premium, pentru performanță și securitate, toate modelele seriei beneficiind de Toshiba Reliability Guarantee. Satellite Pro R50-C este o versiune mai accesibilă.

HTC promite restructurarea, sună ca promisiunile Nokia

După discuțiile recente privind problemele financiare și nu numai, HTC a anunțat realinierea strategiei de business pentru o “dezvoltare sustenabilă”. Discuția pare similară cu restructurările Nokia înainte de faimoasa vânzare pe nimic către Microsoft.

iPad Pro urmează Samsung într-o zonă care n-are succes: tabeta business

Pentru că se apropie cu pași mari evenimentul WWDC 2015 s-au înmulțit zvonurile despre iPad Pro și dorința Apple de a relansa categoria tabletelor, în declin acum la nivel global. Din păcate merg într-o direcție testată de Samsung, cu ecran mare de 12/13 inch și funcții business, nișă în care nu se fac vânzări bune. […]

Eset lansează generația nouă de produse business

Eset, producătorul celebrului antivirus Nod 32, a lansat noua generație de produse business, reproiectate și actualizate pentru a face față tuturor provocărilor. După luni de analiză a cerințelor și așteptărilor utilizatorilor din mediul business, la nivel mondial, Eset a folosit rezultatele studiului pentru a îmbunătăți noile produse de securitate.