Apple Scary Fast M3

Noile lansări Apple: procesoarele M3, noi MacBook Pro și iMac

Evenimentul “Scary Fast” al Apple s-a încheiat cu lansarea de laptopuri și desktopuri, echipate cu o nouă linie de procesoare. Sunt trei noi procesoare: M3, M3 Pro și M3 Max, pentru entuziaștii tehnologiei. Și odată cu ele au venit noi laptopuri MacBook Pro și desktop-uri iMac. Zvonul că vor fi și tablete iPad noi s-a […]

Exynos 2400 prezentat pe surse de Antutu: primul flagship cu 10 nuclee

Procesorul Exynos 2400 pregătit de Samsung pentru Galaxy S24 a fost prezentat pe surse de într-un articol publicat pe Antutu. Acesta dezvăluie și o surpriză: ar putea fi primul procesor flagship cu 10 nuclee, o arhitectură destul de complexă: 1+2+3+4 nuclee. Se confirmă și ceea ce anticipam, Samsung nu renunță de tot la Exynos.

Speranțe spulberate: Samsung nu renunță la Exynos

Valul de articole care anunța faptul că Samsung renunță la Exynos și va folosi anul viitor procesoare Qualcomm este infirmat de un articol oficial de pe site-ul companiei sud-coreene. Samsung nu renunță la Exynos și va continua și colaborarea cu AMD pentru procesorul grafic integrat.

Samsung a anunțat investiții de 355 mld.$, o mare parte în zona cipurilor

Săptămâna trecută, Samsung a anunțat că va investi peste $355 miliarde în business-uri strategice care includ producerea semiconductoarelor, produse medicale biologice și tehnologii de ultimă generație, scrie Risco. Banii vor fi cheltuiți până în 2026 și se adaugă la cei peste 230 de miliarde de dolari deja investiți în ultimii cinci ani.