asus

Dolce Interactiv – oferta IPTV de la Romtelecom

Am tot promis că scriu câteva impresii despre serviciul IPTV lansat de Romtelecom, respectiv Dolce Interactiv. Personal îmi plac mai multe funcţii oferite de acest serviciu, n-am avut probleme de utilizare, iar pentru televizoarele cu diagonală foarte mare cred că este printre puţinele servicii TV care permite o vizionare corectă a imaginilor.

Dolce Interactiv

Dolce Interactiv

Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să ai deja telefon de la Romtelecom – să fii în zona de acoperie – dar în zona unde este disponibil din punct de vedere tehnic acest serviciu. Oamenii de la tehnic mi-au schimbat modem-ul cu unul mai performant (vezi foto mai jos). De asemenea este nevoie de un echipament suplimentar, un set-top-box care permite accesul la serviciul de televiziune.

Îmi place că se vede bine şi că lista de canale TV creşte continuu. La început nu aveam Discovery şi Animal Planet, acum au apărut toate. Acum lipsesc National Geographic sau CinemaStar – ActionStar, dar cred că vor fi adăugate în curând. Îmi plac canalele HD şi sunt convins că această tehnologie va deveni un standard extrem de rapid. Se vede cu mult mai bine…

Îmi place sistemul de înregistrare pentru emisiuni şi cred că va deveni din ce în ce mai popular, pe măsură ce oamenii au tot mai puţin timp la dispoziţie ca să vadă în direct emisiunile / programele / meciurile sau filmele favorite. Cred sincer că accesul on demand la emisiuni şi filme va defini următoarea perioadă.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Sper ca posturile TV, serviciile de transmisie şi producătorii de echipamente să includă cât mai rapid tehnologiile precum HD şi 3D ca un adevărat standard. Vizionarea este impresionantă, filmele sunt cu adevărat altfel, ajungi să îţi pară rău când ai ajuns la final.

Da, divertismentul se schimbă, televizorul nu va mai fi niciodată la fel!

[nggallery id=88]
Nu am testat încă sistemul de acces la filme, dar promit să o fac şi să revin cu detalii.


7 comentarii
 1. 1
  Mihai Ionescu Tautu says:

  Sunt Mihai Ionescu Tautu abonat la Dolce domiciliat in str Presei nr 4 sc 2 ap 25 telef,0216684621 rog a muta antena fizata de rama balcon deoarece blocul se izoleaza temic si balconul va fi din termopan.Rog a fixa antena de zidul cladirei   Va multumesc si va asigur de respectul meu deosebit   

 2. 2

  Totuși, n-ați vrea să trimiteți cererea asta la Dolce?  🙂

 3. 3
  Costin SIMION says:

  Salut!

  Site-ul meu e in lucru…de 4 ani :))
  Cica astia de la Romtelecom imi dau gratis IPTV. Dar doar cu 24 de canale… Asa ca n-as renunta la cablul meu. IPTV-ul de la Dolce merge cumva si pe calculator? Sau macar pe monitorul de la calc? Decodorul ala ce fel de semnal scoate?

 4. 4

  Cred ca merge pe monitor, dar eu l-am pus pe mufa HDMI, ca un player cum ar veni. Nu stiu pe monitoarele mai vechi, dar ii poti intreba cand vin.

 5. 5
  Costin SIMION says:

  Pai e ok HDMI, ca monitorul meu stie.

 6. 6
  bogdan says:

  intre timp au introdus CinemaStar – ActionStar, dar vad ca totusi lipsesc toate canalele National Geographic WTF?? mi se pare unul dintre cele mai mari dezavantaje. Un altul este ca set top boxul este f lent in selectarea canalelor…

 7. 7
  SILE says:

  Rau este ca au vandut si pachetul majoritar. De atunci statul nu cred sa mai fi incasat de la OTE vreun ban ca dividende, in schimb grecii au distrus Romtelecom in mod constant furnizandu-i echipamente scumpe si platind directori straini cu zeci de mii de euro pe luna plus multe alte avantaje in timp ce au disponibilizat salariati continuu. Proasta afacere! Si acum vrea statul sa vanda si restul … 

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *