Galaxy Tab 10.1v – review

M-am jucat cu Samsung Galaxy Tab 10.1v câteva zile și am scris review-ul pe Gadgeteer. Tableta îmi place, este clar un competitor pentru netbook și este clar că deja poate fi utilizat cu brio în loc de laptop atunci când nu ai chestii extraordinar de complexe de rulat (deși cred că s-ar descurca, doar e Tegra 2, n-am încercat).

Samsung Galaxy Tab 10.1v

Samsung Galaxy Tab 10.1v

Galaxy Tab 10.1v

Așa cum am scris acolo, sunt convins că Galaxy Tab 10.1 va deveni o unealtă business destul de interesantă și de atractivă pentru utilizatorii din companii.
Pentru utilizatorul final mai sunt multe surprize. Focusul este pe divertisment maxim, ecranul este perfect pentru filme și galerii foto. Rezoluția este foarte bună pentru o tabletă, iar culorile sunt vii. Iar prețul la abonament este ok.


2 comentarii
 1. 1
  roman says:

  multi considera ipad-ul sablonul, ceea ce este oarecum adevarat, insa nu este sablonul pentru intreg lotul de tablete, este sablon pentru blackberry sau hp unde codul sursa al OS-ului este secret
  tab-ul este sablonul pentru tabletele cu OS open sorce este total diferita fata de ce au facut steve jobs end the co
  pana si utilizatorii de produse open sorce au o gandire total diferita fata de utilizatorii de apple, hp si blackberry

 2. 2
  floricel says:

  daca ar fii sa impatim asa tabletele ne-ar lua cateva ore si nu ar ajuta pe nimeni, fiecare producator vrea sa fie lider de piata
  galaxy tab este lider de piata in zona europei si asia, motiv pentru care apple a si intentat procesul
  revenind la subiect astept sa o vad in magazine si apoi mai discutam 😉

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *