stiri pe scurt

Știri pe scurt – 25 aprilie 2024

Deși nu pare o eminență cenușie, se pare că Ciolacu știe că pierde primăria capitalei, așa că a făcut deja planuri să taie din puterea de decizie a lui Nicușor Dan. Așa au rezolvat problemele în trecut tăind puterea președintelui până a ajuns decorativ.
stiri pe scurt

Știri pe scurt – 24 aprilie 2024

Ce poți face în campania electorală dacă ești depășit de candidatul în funcție? Nimic, doar să te faci că plouă și să tai apa caldă bucureștenilor, cu speranța că alegătorii se vor supăra pe Nicușor. Însă de CET-urile astea se ocupă tocmai candidatul PNL la Primărie, Sebastian Burduja.
Nothing Phone (3)

Nothing Phone (3) ar veni la vară: tot nu este flagship

Nothing Phone (3) urmează să fie lansat la vară. Este succesorul modelului Nothing Phone 2, care a apărut vara trecută. Viitorul dispozitiv tot nu este de nivelul flagship, să sperăm că măcar este mai bine dotat. Nothing nu are acum trei telefoane în gama sa: Phone (1), Phone (2) și recent lansat Phone (2a).
Xiaomi Pad 6S Pro 12.4

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 a ajuns în România

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, tabletă care oferă un display de top și hardware avansat, este disponibilă în România la un preț pe măsura dotărilor. Utilizatorii pot achiziționa noua tabletă într-un pachet promoțional, la prețul special recomandat de 3.499 lei, ce include, gratuit, Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard.
Qualcomm Snapdragon X Elite

Qualcomm Snapdragon X Elite: este începutul sfârșitului pentru era Intel/AMD pe PC?

Qualcomm a lansat oficial procesoarele Snapdragon X Elite, o generație cu adevărat puternică dezvoltată pentru laptopuri. Din punctul meu de vedere ar putea marca chiar începutul sfârșitului pentru dominația Intel/AMD pe computere. Mă rog, există și exemplul Apple, care a abandonat Intel în favoarea procesoarelor proprii bazate pe ARM.  Cred că ei sunt cei care […]
Moondrop MIAD01 5G

Gadget: Moondrop MIAD01 5G: telefon pentru audiofili pasionați de muzică

Am văzut zilele trecute lansarea acestui gadget, pe măsură ce trece timpul mi se pare mai interesant. Pe scurt: au dus ideea de smartphone mai departe, incluzând un amplificator pentru audiofili și pasionați de muzică doritori de calitate maximă. Moondrop producea deja o serie de căști premium. MIAD01 este abrevierea pentru Mobile Internet Audio Device […]
Huawei lansează Nova 12 SE și Nova 12i

Huawei lansează Nova 12 SE și Nova 12i – două noi variante în România

Huawei completează seria Nova 12 cu încă două smartphone-uri disponibile de astăzi în România: Huawei Nova 12 SE și Nova 12i. Ambele modele impresionează prin design și specificații bune la nivel de camere foto, baterie, ecran și capacitate de stocare. Au fost dezvoltate în spiritul Nova, cuvânt care înseamnă „nou”, simbolizând tinerețe, stil și încredere.
Seria Huawei Pura 70

Seria Huawei Pura 70 include patru modele

Seria Huawei Pura 70 include patru modele: Pura 70 de bază, Pura 70 Pro, apoi Pro+ și Ultra. Fiecare are specificații diferite și niveluri de preț diferit. Ele au fost lansate în China, dar venirea lor în Europa este așteptată de ceva vreme. Știm că urmează să lanseze multe produse noi în curând.
The Boring Phone

The Boring Phone: proiect de telefon clasic realizat de HMD și Heineken

The Boring Phone este un proiect de telefon clasic, cu clapetă și butoane, care a fost prezentat de HMD Global. Au colaborat cu Heineken și retailerul Bodega pentru asta, ca să stea oamenii la bere la discuții, nu pe smartphone. Producătorul telefoanelor Nokia a decis anul acesta să lanseze și telefoane mobile sub propriul brand.
Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra review: cel mai interesant flagship în 2024

A durat cam o lună și jumătate până am pus mâna pe Xiaomi 14 Ultra. L-am văzut la Barcelona, la Mobile World Congress. Dar atunci nu au fost disponibile unități de test, iar abia acum a ajuns în România, este disponibil la precomandă. Mi se pare cel mai interesant flagship în 2024. Desigur, este foarte […]