asus

LG Pentouch TV – review

LG Pentouch TV va schimba modul în care decurg ședințele în firmă. Sau modul în care vă distrați cu copiii, în week-end. Este o plasmă 3D, Smart TV, care vine cu o pereche de creioane digitale care pot opera pe ecran ca și cum ai scrie pe o tablă interactivă. Dar diferența este că poți lucra cu stylusul Pentouch direct pe un PowerPoint sau un Word, direct peste schema de vânzări sau studiul trimis de coolegi, poți face note de mână peste cele mai importante documente pe care le analizezi, ca să nu scapi niciun detaliu. Gășiți o idee similară și pe blogul LG. Adevărul este că noi ne-am distrat.

LG Pentouch TV - 3D, Smart TV, plasmă

LG Pentouch TV - 3D, Smart TV, plasmă

LG Pentouch TV

Pe lângă faptul că este un televizor foarte bun, cu detalii tehnice peste așteptări, LG Pentouch TV 50PZ850 aduce interactivitatea specifică touchscreen-ului. Sigur, nu este chiar touch, dar cred că televizorul full touch este aproape de noi. LG Pentouch aduce doar stylusul care poate fi folosit creativ, exact ca la o tabletă sau un smartphone.
Creioanele sunt wireless, se încarcă prin USB de la computer și au un acumulator destul de rezistent. Pentru utilizare aveți nevoie să instalați softul care vine pe CD, trebuie conectat un „USB dongle”, mare cât un stick de memorie normal. Apoi deschizi softul special de lucru, Pentouch, iar imediat după sincronizezi creionul cu laptopul – o singură atingere de buton.

Click pe poze pentru mărire!

LG Pentouch stylus

LG Pentouch stylus

Aplicația de lucru este simplă, are un meniu cu iconițe intuitive, în limba română, este clar că nu poți greși. Mi-a plăcut atât partea de schițe desenate, cât și editorul foto, aplicația pentru Powerpoint sau Excel, dar care poate încărca și site-uri de exemplu. Plus calendarul familiei, care cred că este foarte interesant.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>
LG Pentouch - meniul de aplicatii

LG Pentouch - meniul de aplicatii

Televizorul Pentouch trebuie trecut imediat în modul de conectare RBG și modul de lucru Pentouch.
Cred că este util atunci când ai un proiect dificil la care trebuie să lucrezi creativ și ai o mulțime de note de făcut pe marginea lui pentru a nu uita nimic. Cu pixul și hârtia nu poți avea o imagine de ansamblu, nu poți face multe modificări – nici cu tabla interactivă nu este foarte simplu de lucrat. Plus că este doar o tablă. Pentouch TV este și un televizor, plasmă, cu ecran de 50″ atunci când nu este folosit interactiv. Plus că am descărcat jocuri și aplicații, ne-am uitat la filme 3D și multe altele. Nu merge pe Windows 7 Starter Edition.

LG Pentouch TV

LG Pentouch TV

LG Pentouch TV este un instrument creat special pentru companii, pentru oamenii creativi care lucrează la proiecte speciale, pentru prezentări de marketing și așa mai departe. Pentru acasă, este un centru pentru divertisment în living. Per-total, un produs complex care mi-a plăcut.

Galerie foto

[nggallery id=265]

Puteți vedea și un video aici. Prețul este de 5900 de lei la Evomag.


Tags:, ,
3 comentarii
 1. 1
  vlad says:

  Dupa experienta cenusie cu un Lg optimus 2x nu cred ca-mi voi mai cumpara vreodata vreun produs de la ei. Ideea e buna dar producatorul e varza.

 2. 2

  Zi-ne si noua ce experiente gri ai avut cu Optimus 2x, sau da un link 🙂

 3. 3
  vlad says:

  Pfuuu. Pai cu ce sa incepem? Cu faptul ca ne promite un upgrade la gingerbread de 1 an de zile si numai vine, cu faptul ca in momentul in care a aparut telefonul era cel mai bun de pe piata si acuma datorita softului infect e ramas mult in urma? Am multe probleme cu semnalul, cu conexiunea la pc care este foarte defectuoasa si sunt nevoit sa ma conectez prin wifi deoarece sunt zile cand se conecteaza si altele nu. Probleme de software cand tie lumea mai draga se blocheaza. Doamne fereste sa ajung cu el in garantie ca sigur pot sa-mi iau adio de la el in felul cum se misca suportul tehnic de la ei. Asta e parerea mea de LG care produce sa vanda si apoi uita de clienti. 😐

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *