asus

Căști pentru pasionații de sport

Philips a prezentat azi o serie de căști pentru pasionații de sport, testate și verificate de sportivi cunoscuți. Sunt realizate împreună cu O’Neill, un brand californian de îmbrăcăminte şi accesorii, celebru pentru echipamente de snowboard şi surf.
Și da, arată excelent și sunt convins că au o calitate a sunetului pe măsură.

Casti sport Philips The Snug

Casti sport Philips The Snug

Casti sport Philips

Noile căşti sport Philips | O’Neill au fost testate de trei dintre cei mai duri membri ai echipei O’Neill, obşnuiţi să facă ceea ce altora li se pare imposibil. Jeremy Jones, declarat de nouă ori Big Mountain Rider of the Year, Mark Mathews Big Wave Charger (surfer) şi Ane Enderud, de două ori campioană mondială la schi în campionatele de freeride şi campioană în competiţia Xtreme Verbier.

Gama de căşti sport Philips | O’Neill cuprinde trei modele: The Stretch sunt realizate din polimerul foarte flexibil TR55, sunt felxibile şi rezistă în orice condiţii meteo, pentru orice entuziast al sporturilor. The Snug sunt pliabile şi sunt destinate oamenilor cu un stil de viaţa activ. The Specked sunt intra-auriculare şi sunt concepute pentru oamenii care îşi doresc o izolare perfectă a zgomotului şi un stil pe măsură, potrivit echipamentului sau ţinutei lor.

Preţuri The Stretch:
SHO9560 – 474,9 lei
SHO9561 – 474,9 lei

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Preţuri The Snug
SHO8800 – 301,9 lei
SHO8802 – 301,9 lei
SHO8803 – 301,9 lei

Casti sport Philips O'Neill The Specked

Casti sport Philips O'Neill The Specked

Preţuri The Specked
SHO9551 – 144,9 lei
SHO9552 – 144,9 lei
SHO9553 – 144,9 lei
SHO9554 – 144,9 lei


1 comentariu
  1. 1
    Mr. Cabo says:

    Arata bine insa nu mai bine incercau ceva wireless ? Asta mi se pare cel mai crucial la niste casti destinate momentelor in care vrei sa faci sport.

    Cand te dai pe un skateboard, pe un snowbord sau pe un bmx, cel mai enervant lucru poate fi un fir de casti in care sa iti incurci mainile.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *