asus

Cosmote My mini Tab – versiune de 7″

Cosmote My mini Tab este versiunea mai mică a tabletei Android lansate de operator zilele trecute. Dacă prima avea display cu diagonala de 9.7 inch, acum operatorul lansează o tabletă cu ecran de 7″ și preț mai accesibil. Dotările tehnice sunt bune, are conexiune 3G, vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich și este disponibilă la un 1 leu cu abonament de date. Promoţional, până pe 28 februarie, abonamentul Connect L oferă un trafic de 30GB inclus pentru doar 20 euro/lună (TVA inclus).

Cosmote My mini Tab

Cosmote My mini Tab

Cosmote My Mini Tab are un ecran tactil cu diagonala de 7 inci şi rezoluţie de 1024×600 pixeli, care redă 16 milioane de culori.

Tableta Android are un procesor Dual-Core la 1GHz Cortex-A9, 1 GB de memorie RAM şi un procesor grafic PowerVR SGX 531. Camera foto are senzor de 2 megapixeli. Pentru stocare are o memorie internă de 4GB, dar poate fi extinsă printr-un card microSD până la 32GB. My mini Tab are boxe stereo încorporate şi radio FM, conectivitate Bluetooth 3.0 cu A2DP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct şi hotspot portabil.

Vine cu aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk preinstalate. Tableta este disponibilă şi fără abonament, la un preț de 799 lei (TVA inclus).

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *