asus

Cum merg vânzările iPad

Tablet-ul Apple nu este doar un hit pentru early adopters, ci un produs cu vânzări extrem de serioase. Conform cifrelor prezentate ieri, Apple a vândut 15 milioane de tablet-uri anul trecut și a generat venituri de 9,5 miliarde de euro. Dar asta nu este nimic, să vedeți iPad 2.

Astăzi, analiștii spun că Apple va vinde 12 milioane de tablet-uri iPad 2, acum, în primăvară.

iPad 2 ar putea vinde 21 – 24,5 milioane de unități în primele șase luni din 2011, dar estimarea nu este oficială Apple, ci aparține analiștilor citați de publicația DigiTimes. Asta înseamnă venituri de aproape 15 miliarde de euro din tablet-uri doar în prima jumătate a anului.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Estimarea pînă la finalul anului 2011 zice 40 de milioane de unități, aproape de 3 ori mai multe decât în 2010. Deci nu mai e nicio nișă…


Tags:,
3 comentarii
  1. 1
  2. 2
    Sergiu says:

    Știu de acel articol și de aceea încerc să semnalez micile greșeli involuntare. Iar în legătură cu propunerea mea, m-am gândit mai bine și să știi că nu e o idee rea. Dacă bagi un premiu tentant, sunt sigur că traficul va crește (eventual chiar va da năvală dacă face cu ochiu premiul) iar articolele tale vor fi citite cap coadă chiar de 2 ori :).

  3. 3

    Ai mare dreptate. Sa stii ca ma gandesc la asta.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *