Evolio Evobook 2

eReaderul Evobook 2 are un ecran impresionant, avand o asemanare uimitoare cu hartia reala. Contrastul este cu 50% mai mare fata de predecesorul sau, Evobook 1, iar autonomia este marita cu 25%. In plus, Evobook 2 are numai 8 mm grosime si doar 90 de grame, fiind, astfel, unul dintre cele mai plate si mai usoare eReadere din lume.
In plus, dispune de accelerometru (G-Sensor) care modifica orizontal/ vertical textul afisat, in functie de pozitia in care este tinut. Tehnologia e-ink, in 16 nuante de gri, si cu ecran antireflex ofera dispozitivului o suprafata lizibila si clara din orice unghi, atat in lumina solara directa, cat si in lumina de interior.

Evobook 2 ebook Reader

Evobook 2 ebook Reader


4 comentarii
 1. 1
  tt says:

  Niste tepari, am avut evolio 1 (vreo 650 ron in dec anul trecut ), dupa 2 defecte in care aparatul s-a blocat, la al 3-lea mers in servis au zis ca a iesit din garantie (dupa 11 luni) si sa dau 300 ron sa schimbe ecranul: nu eram in tara ca sa fac gura si sa merg la opc, s-a dus o ruda cu el. Asa ca fiti atenti la chinezisme vandute ca produse romanesti. Eu am mers pe kindle.

 2. 2
  tzepuit says:

  Salut.

  Corect tt! Niste tepari! O mizerie facuta pe genunchi ca sa pape humanitas (minuscula cautata) inca un pic. Am patit acelasi lucru. Dar era inca in garantie si am luat progenitura 2 din serie. Si… surpriza! Ca sa scape de bug-uri au cumparat (cred) licenta de la Prestigio! Iata link-ul: http://www.prestigio.com/products/eBook-readers/3-series/eBook_Reader_PER3162BN
  Problema e ca originalul (evident superior!) se gaseste la Flanco! Evident ca negru, nu alb-mertzan ca al alora de la E(non)volio! :))

 3. 3
  Gabi says:

  Am cumparat un evobook 2 de 2 zile si s-a blocat , ce pot face?

 4. 4
  @tzepuit says:

  nu numai ca e acelasi produs (daca te uiti atent si poza de pe ecranul ebookului e IDENTICA), dar e si mai scump. evolio e ~500, prestigio e ~450 si ultimu vine si cu husa. ce sa zic. eu am bafta sa il iau la reduceer 50% 🙂 sper sa vie bun (si sa si vina comanda secolu asta ca se misca infect flanco… ma rog e si inceput de an tre sa recunosc)

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *