HTC Desire HD este un smartphone perfect și mă bucur că l-am ales. Totuși, am avut bătăi de cap cu el. Ieri începuse să facă fițe, nu vroia să scrie nimic. Orice literă scriai (mesaje, online, social media, chiar la setări sau coduri) – orice literă introdusă era ștearsă instant. Comparația cu un PC ar fi atunci când se blochează tasta Backspace. Dar ce tastă blocată la un telefon fără taste? Am crezut că este de la Kaspersky Mobile, așa că l-am dezinstalat, dar nu era asta. Habar n-am ce a fost, nu am găsit eroarea, așa că hard reset a fost singura variantă. Backup, hard reset și gata, acum merge.

E clar că HTC Desire HD are nevoie de protecție. Nu are nici mărcar Gorilla Glass să fie ferit de zgârieturi. Așa că am luat la testat de la husepiele.ro.

husa de piele pentru HTC Desire HD

Personal îmi place husa de piele mai mult decât cea din silicon. Nu zic că a doua nu e bună, e perfectă, plus că adaugă mai multă stabilitate, nu alunecă deloc din mână, ceea ce e bine pentru mine, care am două mâini stângi.

husa de silicon pentru HTC Desire HD

Pielea costă mai mult, dar protejează mai bine telefonul, mai ales dacă ai obiceiul să-l scapi pe jos.

Am pus și o galerie foto. Și nu uitați, telefoanele scumpe au nevoie de protecție – merită banii la cât ați dat pe telefon.

Poze:
[nggallery id=144]

Rămâi la zi cu gadgeturile și tehnologia

* trebuie completat
Formatul

Vezi cum arată