asus

Huse pentru HTC Desire HD

HTC Desire HD este un smartphone perfect și mă bucur că l-am ales. Totuși, am avut bătăi de cap cu el. Ieri începuse să facă fițe, nu vroia să scrie nimic. Orice literă scriai (mesaje, online, social media, chiar la setări sau coduri) – orice literă introdusă era ștearsă instant. Comparația cu un PC ar fi atunci când se blochează tasta Backspace. Dar ce tastă blocată la un telefon fără taste? Am crezut că este de la Kaspersky Mobile, așa că l-am dezinstalat, dar nu era asta. Habar n-am ce a fost, nu am găsit eroarea, așa că hard reset a fost singura variantă. Backup, hard reset și gata, acum merge.

E clar că HTC Desire HD are nevoie de protecție. Nu are nici mărcar Gorilla Glass să fie ferit de zgârieturi. Așa că am luat la testat de la husepiele.ro.

husa de piele pentru HTC Desire HD

husa de piele pentru HTC Desire HD

Personal îmi place husa de piele mai mult decât cea din silicon. Nu zic că a doua nu e bună, e perfectă, plus că adaugă mai multă stabilitate, nu alunecă deloc din mână, ceea ce e bine pentru mine, care am două mâini stângi.

husa de silicon pentru HTC Desire HD

husa de silicon pentru HTC Desire HD

Pielea costă mai mult, dar protejează mai bine telefonul, mai ales dacă ai obiceiul să-l scapi pe jos.

Citește despre tehnologia Ecosys inventată de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

Am pus și o galerie foto. Și nu uitați, telefoanele scumpe au nevoie de protecție – merită banii la cât ați dat pe telefon.

Poze:
[nggallery id=144]


Tags:, ,
2 comentarii
  1. 1
    filosoful says:

    si uite asa cautand cate ceva despre htc desire hd gasesc unul care cica se pricepe …defapt un necunoscator veritabil , un prostanac ca GEOANA, pentruca atunci cand scrii ceva trebuie sa te documentezi.Acest telefon are Gorilla Glass restul e cancan….nu mai postati lucruri tampite ca induceti lumea in eroare si nu asta e rolul internetului.

  2. 2

    Deci tu chiar crezi ca Gorilla rezista la cadere, inteligentule? Scuza-ma ca sunt atat de „prostanac” incat sa pariez pe husa. Hai, distreaza-ne cu o noua replica…

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *