asus

iPad 2 va fi amânat

Chiar dacă primul iPad s-a lansat în ianuarie 2010, se pare că noua versiune a tablet-ului Apple se mai amână, nici vorbă să vină repede. Acum se discută deja despre luna iunie, parcă văd că întârzie și cu iPhone 5. Ce să faci, dacă e Steve Jobs bolnav iar? Oricum, dacă încep cu versiuni ieftine și făcute prost, vom asista la încă un final de eră…

Cnet zice azi că iPad 2 ar putea veni prin iunie, fiindcă sunt probleme cu unele componente de la furnizorii taiwanezi. Știrea e dată și pe surse, de Reuters. Pe de altă parte, unii retaileri spun că stocurile de iPad se termină și că se așteaptă să nu fie înoite pînă nu vine iPad 2. Deci o amânare ar fi aiurea. Rămâne de văzut.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Tags:,
8 comentarii
 1. 1
  sibianul says:

  cu cat e mai mult timp amanat cu atat mai mare va fi febra cumparatorilor cand va aparea

 2. 2

  Dan,
  Apple nu a anuntat niciodata ca iPad va fi lansat o data pe an. Nu au anuntat nici ca va lansat exact la un an dupa prima versiune (adica la sfarsitul lui Aprilie, nu Ianuarie). Asa ca sa afirmam acum ca iPad 2 va fi amanat e putin cam hazardat.

 3. 3
  sorin_dm says:

  din ce se aude iPad2 nu va fi amanat si ar putea fi lansat pe 2 martie…

 4. 4

  Adrian, nici de iPhone nu au anuntat ca va fi actualizat in fiecare an si totusi se intampla. Cam toata linia de produse este actualizata aproximativ in aceeasi perioada.

  Chestia cu intarzierea e oricum din ce zic site-urile citate.

 5. 5

  Dan,

  In asta consta calitatea noastra ca si curatori de informatie: sa stim sa intelegem ce informatie este corecta, ce e o simpla presupunere a unui om care nu se bazeaza pe nimic si ce este BS.

  Pe de alta parte, niciun produs Apple in afara de iPhone nu este actualizat in aceeasi perioada. Uita-te la MacBook Pro care este actualizat fie la 190 zile fie la 400 zile.

 6. 6

  Cred ca am formulat destul de ok textul, daca il citesti cu atentie – n-am afirmat nimic, am pus totul sub semnul intrebarii, am spus fix cine si ce zice.

   

 7. 7

  titlul e o afirmatie. nu are semn de intrebare. eu la asta ma refeream.

 8. 8
  sorin_dm says:

  ca sa nu mai fie discutii si sa vedeti ca eu am dreptate 😀
  http://www.intomobile.com/2011/02/23/apple-sends-out-invites-to-ipad-2-event-for-march-2/

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *