Kobo Reader în România

Libraria online Elefant.ro a lansat azi în România eReader-ul Kobo Touch, un gadget interesant și care am înțeles că vine și la teste. De asemenea au prezentat o platformă online pentru ebooks în limba română, cea mai mare de pînă acum. 

Kobo Touch eReader - elefant.ro

Kobo Touch eReader - elefant.ro

Platforma digitală are acum peste 500 de titluri ale autorilor români şi străini consacraţi de la editurile de top din România, printre care Polirom, Litera, Corint, Trei, Cartea Românească, Niculescu și Nemira.

eReader-ul Kobo Touch este unul din cele mai bune în acest moment. Oferă conectivitate WiFi, ecran touchscreen cu revoluționara tehnologie E Ink ce nu obosește ochii, plus posibilitatea de a stoca mii de titluri.

Citește despre tehnologiile inventate de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

3 comentarii
 1. 1

  Ma uitam prin eBook-readere: scump, foarte scump. Kindle-ul ala basic e mai scump decat la Emag, Nook Touch Simple la 700 lei cand americanii tocmai l-au ieftinit la 100$ (stiu ca se mai adauga taxe de transport, taxe vamale (poate), TVA si (alt) adaos comercial dar dublu?).

  Cum ai zis si tu, Kobo Touch este ” unul din cele mai bune în acest moment. Oferă conectivitate WiFi, ecran touchscreen cu revoluționara tehnologie E Ink ce nu obosește ochii, plus posibilitatea de a stoca mii de titluri.” Pacat ca 1. exact acelasi lucru il putem spune si despre Kindle Touch si Nook Touch Simple si Sony PRS-T1 2. Kindle-ul o sa vina cu un pret considerabil mai mic.

 2. 2

  Nu cred că există vreun gadget care să ajungă la noi mai ieftin decât în US. Sau mai ieftin decât în China.
  Tu poți să-ți iei ieftin de pe Amazon sau de la un amic care pleacă în străinătate. Dar problema va fi cu garanția, cu service-ul… E mult mai ușor dacă îl iei de la noi, oleacă mai scump.

 3. 3
  Goldy says:

  In Germania un Kindle ultima generatie costa 120 euro ,dar exista si modele la 20-40 euro iar un Kobo,Sony ..etc .de la 19 euro

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *