Lenovo X1 Carbon – ediție nouă

Lenovo X1, unul dintre cele mai puternice și rezistente ultrabook-uri din industrie, are o ediție nouă, Carbon Mystique, care a fost lansată azi oficial în România. Nu am ajuns la eveniment, dar pot să vă ofer câteva informații suplimentare. Am văzut mai multe ediții X1, mi-a plăcut mult cea din 2012, am scris despre serie din 2011, dar în ciuda promisiunilor nu am primit acest model la test. Poate anul acesta avem noroc 🙂

ThinkPad X1 Carbon Mystique

ThinkPad X1 Carbon Mystique

Prețul modelului începe de la 1.149 euro.

Are ecran de 14 inch (WQHD, 2560 x 1440 pixeli la varianta de top, dar există și versiune HD+ – 1600 x 900 pixeli) şi o greutate de numai 1.28 kg, este extrem de rezistent şi performant datorită construcţiei sale din fibră de carbon. A trecut pînă acum opt teste diferite, în condiţii extreme de praf, vibraţii, căldură, altitudine, apă şi umiditate.

X1 Carbon Mystique este disponibil cu ecran touch, la cerere. X1 Carbon oferă 9 ore de autonomie la o singură încărcare.

Citește despre tehnologiile inventate de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

5 comentarii
 1. 1
  230v says:

  Dupa parerea mea este primul laptop care da peste nas celor de la Apple dar din pacate este extraordinar de inaccesibil din cauza pretului. O configuratie de top sare si de 10000 de lei ceea ce pentru Romanie este mult prea mult.

 2. 2
  Cristian says:

  daca ai banii si ti-l permiti si zici ca ai nevoie de el, nu vad de ce nu ar fi cumparat si in Romania, mie unul imi place, dar nu as da 1100 euro pe un laptop

 3. 3
  iFlorin208 says:

  Cred ca editia 2014 al Lenovo X1 Carbon este una foarte reusita cu acea banda touch deasupra tastaturii care se adapteaza softurilor pe care le rulam, pana la urma este chiar ceva innovator pana la urma.

 4. 4
  Gorby says:

  @230V: Da, Lenovo face laptop-uri frumoase, nu pot sa neg asta si da, seria X1 este cam cea mai buna din punct de vedere al design-ului (dintre laptop-urile cu Windows), dar nu se apropie de un Macbook.

 5. 5
  Hainarosie Iuliana Maria says:

  Ce subtire e! Arata foarte bine si e o alegere buna pt cei care isi „plimba” laptopul.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *