asus

Toshiba Folio 100

Toshiba Folio 100, tabletul Android concurent cu Galaxy Tab sau iPad, a fost prezentat la IFA Berlin. V-am scris eu ceva aseară despre Folio 100, dar acum avem detalii complete de la Toshiba. Tablet-ul are un ecran tactil cu diagonala de 25,7cm / 10.1’’  și o interfață grafică dezvoltată de Toshiba pentru a rula cu Android 2.2.

FOLIO 100

FOLIO 100

Folio 100 are slot pentru carduri SD, port HDMI, USB 2.0, tehnologie Wi-Fi și Bluetooth, iar o versiune Mobile Broadband (3G) va urma în curând. Folio 100 vine cu o colecție de aplicații preinstalate, printre acestea Opera Mobile, FBReader (e-book reader), Document To Go (suită Office), Evernote (notițe) și Fring (apeluri VoIP și video).

Tablet-ul are acces la Toshiba Market Place, un serviciu care oferă acces ușor la diferite opțiuni de descarcare pentru conținut multimedia, servicii și aplicații. Music Place, susținut de 7Digital, oferă acces ușor la unul dintre cele mai mari cataloage de muzică și permite sincronizarea ușoară la o gamă vastă de echipamente. Radio Place permite accesul la o colecție amplă de posturi radio de pe Internet. Prin intermediul App Place, utilizatorii pot descărca aplicații compatibile cu FOLIO 100.

 

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>
FOLIO 100

FOLIO 100

Folio 100 încorporează un procesor Nvidia Tegra 2, iar autonomia bateriei este de până la 7 ore. Memoria internă de 16 GB stochează muzică, clipuri video, fotografii, e-mailuri și alte date și este extensibilă prin card SD.


4 comentarii
 1. 1

  N-arata rau deloc… ma intreb cand o sa ajunga pe la noi si la ce pretu ?!

 2. 2

  Sunt produse noi, prețurile nu vor fi prea convenabile și în orice caz peste ceva timp tabletele se vor ieftini sau pentru acceași bani de acum vei lua modele mult mai avantajoase (de ex. mie mi se pare memorie mică de 16GB).
  Pentru Toshiba Folio 100 se estimează un preț de 400 euro. La noi cine știe cât va fi…

 3. 3

  La noi vine la 2000 de lei ca popa.

 4. 4
  redd says:

  O porcarie de tableta.am dat 400 de euro in germania pe ea.o groaza de probleme si materiale prost facute.Am schimbat froyo cu Gingerbead si acum merg aplicatiile dar se blocheaza des.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *