Toshiba pregăteşte lansarea în România a unei game de produse noi

Toshiba va lansa în România o gamă nouă de produse, inclusiv un Tablet PC, mi-a spus astăzi Lucian Condruz, în cadrul unei întâlniri care s-a lăsat cu un interviu. Mangerul Toshiba foloseşte un HTC Hero, iar laptopul era, evident, un Tecra. Am înţeles, în sfârşit, care e faza cu garanţia „pentru orice”. Adică faza cu schimbatul produsului în caz de accident este doar o parte din serviciile oferite. Există o asigurare de furt, posibilitatea de a returna sau schimba produsul, plus asigurarea de şomaj – dacă proprietarul intră în şomaj şi nu are loc de muncă peste trei luni poate cere banii înapoi pe laptop şi rămâne şi cu produsul.

Update : detalii suplimentare privind lansarea Toshiba >>

Problema este că trebuie să ştii despre asta şi să te înregistrezi pe site la scurt timp după cumpărarea produsului. Vestea bună este că, odată înregistrat, dacă ai probleme nu mai trebuie să cauţi factura şi bonul de casă, chestie pe care eu o apreciez.

Citește despre tehnologiile inventate de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

1 comentariu
  1. 1
    Mihai says:

    intr-adevar garantia toshiba pentru „orice-ar fi” este o palma data producatorilor de electronice care ar trebui sa se comporte diferit cu clientii lor in perioada de garantie a electronicelor achizitionate de la ei.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *